Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

au sad ce tek popizde :isuse:

nego slozen tekst, mora polako dugo da se cita, mozda i vishe puta [emoji38]ol:

sent from bubamoto

• +1 1
Posted

stigla sam samo jednom, moram jiosh, ko kome, dje sveska, ima mozgovi da se ukuvaju :hihi:

sent from bubamoto

Posted

kako je zajebano kada neko mora da ti otvara oko gurajući prst u njega. boli

ozbiljno, zbog ovog o čemu dežulović piše i priča, ja sam digao ruke od grada i samoizolovao se u na ovo brdo i sloiter  u rakovici. možda i nismo u manjini ali fakat je da sila boga ne moli. ostaje mi da se nadam zdravorazumskom ustrojavanju u onom aprilu i slanju skotova u vinču.

Posted

Uhhh živ se izlomih kroz ovaj tekst sa linka...
Nego Dežulović bi trebao stvarno da "batali" ovaj "slučaj kasaba".
Realno, razumem ja njegovu poziciju, da tako kažem, javnog radnika. Ali sve to gubi smisao, na kraju će morati da upotrebi rečnik ovih goveda, a to mu zaista ne treba ič...
Jbga ovi što su nas zajahali se divno zabavljaju svim ovim, a u međuvremenu mažnjavaju lovu onako na vagone.

.... Shiit has hit the fan!

• +1 1
Posted

Dezulovic je ovde kao Breitling..a ne kao Casio...znaci, ne radi za sve nego za odabrane, koji kapiraju. 

A mogu da se slozim..dosta je zivcirao one kojima je rodjenje u Bg ili selidba u isti najveci uspeh u zivotu.

Posted

dobro je, dakle nisam jedini koji je morao procitati tekst vise od jednom :fantom:

a mislio sam da me gospa proziva :huh:

Posted

Iskoči mi taj Dežulović jutros, pogolemo pravdanje, men se čini... A jebiga, upao je u Vesićevu predizbornu kampanju, biće tu još svašta. 

• +1 2
Posted

@pbg12345 na šta si mislio kada si rekao za dežulovića neko sa takvom biografijom?

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@pbg12345 na šta si mislio kada si rekao za dežulovića neko sa takvom biografijom?

na dezulovicevu biografiju? :huh: :D

od vremena feral tribuna cini mi se da svakom iole dobronamernom nema potrebe da se brani, sto toboz pljuje beograd sa te strane koja mu se spocitava (hrvat, nek pljuje najpre svoje selo...)

ako je neko pisao o tudjmanu, ustastvu, splitu (u negativnom kontekstu), lori pisao je on

sto bi rekao ivancic bas los hrvat

ima i on promasaja, a ko ih nema, ali ovo ( o beogradu, mada makar ja to ne citam samo kao o beogradu, vec svim manjim i vecim beogradima ovog podneblja) mu je pun pogodak i zapravo ako bude nastavka, bice vrlo ugodno citati ovu drugu stranu kako se valja u blatu i tone dublje u govna pokusavajuci njega uvuci u ista

a nit im je teren, nit protivnik za takvu igru ( koju jel jedino i znaju igrati) :fantom:

Posted
8 hours ago, gospa buba said:

au sad ce tek popizde :isuse:

nego slozen tekst, mora polako dugo da se cita, mozda i vishe puta emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Jbg, složen tekst, dakle, neće ništa razumeti ovi koji bi hteli da polemišu...

Preporučio bih da se posvete razmljivom delu, polsednjem pasusu, gde im objašnjava kakvi su... Tu bi mogli nešto i da razumeju, ako su ikad čuli za Vianavera, uopšte... :( Za Krležu valjda jesu...

Inače, pokušavam da nađem citat, ali izgleda da net nije svemoguć... U jednoj od svojih priča o Glembajevima, Krleža koristi baš taj izraz za BG, kasaba... Prljva turska kasaba koja smrdi po buregdžinicama oko kolodvora... Delužluvić imitira Krležu, samo su ovi deleko od bilo kakve imitacije Vinavera... Oni su gomila idiota...

Posted
1 hour ago, radisa said:

Preporučio bih da se posvete razmljivom delu, polsednjem pasusu, gde im objašnjava kakvi su... Tu bi mogli nešto i da razumeju, ako su ikad čuli za Vianavera, uopšte... :( Za Krležu valjda jesu...

tu im je granu odseko izjasnivši se kao trećerazredni pisac. mislim da će im biti lakše da nešto samo izmisle. pamet neće da im smeta.

Posted

"pupovcev peder

nepismen kakav jeste nema gde da pise, pa ga primio pupovac u srpske novosti da krade koricu hleba nasoj deci po baniji, kordunu, srpskoj dalmaciji

caca mu je dubrovacki pravoslavac iz casne loze dezulovica koji je presao u katolicanstvo jer je bio zaljubljen u katolickog svestenika, a mati polu ciganka polu siptarka

kurva, razvodila se triput, cetri puta udavala, pa splitska carsija bruji da dezulovic ni sam ne zna kolko ima brace i sestara xoxoxoxoxo

ako bas zafali dzebane, eto bikice, sokola nasega, da onako sa strane, usput, pomene kako je u pitanju vasljivo djubre, koje smrdi na kilometar, te samozaljubljeni idiot koji jos nije skapirao da se martinke (ne znam sta obuva, oblaci coek) nose najdalje do punoletstva, te da je svakom jasno da je seksualno frustriran, zaljubljen u majku i da nije jebao od izleta u srednjoj, a i tad je bio u pitanju drugar iz klupe"

tako nekako

tesko oruzje

i duboka govna

:jerry:

Posted

Vladanka, baš ste maštoviti od jutros, svaka čast!

• Haha 1