radisa Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 33 minutes ago, namenski said: Gde to citate, dajte neki link jebiga... http://rs.n1info.com/Kultura/a631791/Kusturica-odgovorio-Markovicu.html
Frank Pembleton Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Meni opet nije jasna Markovićeva motivacija da kao "istera na čistac Kusturicu" kao da smo/ili bilo ko imao neke nejasnoće oko Nemanje[emoji769].... Shiit has hit the fan!
radisa Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Meni opet nije jasna Markovićeva motivacija da kao "istera na čistac Kusturicu" kao da smo/ili bilo ko imao neke nejasnoće oko Nemanje .... Shiit has hit the fan! Pa, mislim da je pokušao da apeluje na intelektualnu svest, bez ikakvih dubljih pobuda političke prirode... A ovaj em nema svest, a i intelektualiziam, ako ga je i ikad imao, je potpuno izlapeo sa dilovima...
James Marshall Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 I tu je u startu fejl Markovića. Jbt čuvenom uđiguzu i miljeniku svih vlasti ti apeluješ na neku (intelektualnu) čestitost. 1
Caligula Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 2 hours ago, Kampokei said: Kusturica odgovorio Markoviću. Bolje bi bilo da nije (spoiler: Goranove filmove zove "filmićima"). Jos bolje, spocitava mu dekintiranost ej, govno mafijasko koje je ispumpalo iz Srbije i RS milione za svoje usrane nekretnine spocitava nekom dekintiranost. Pu mamu ti jebem pokvarenu btw. jedva cekam Goranov odgovor, lepo je sto ga je potkacio jer je ovoga zabolelo.
pt 2.0 Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 2 hours ago, Frank Pembleton said: Meni opet nije jasna Markovićeva motivacija da kao "istera na čistac Kusturicu" ... komunicira sa njim. upravo sam pročitala Nemanjin odgovor, i nije mi dobro. kakav agresivan i bezobrazan nastup.
Sludge Factory Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 (edited) 4 hours ago, Kampokei said: (spoiler: Goranove filmove zove "filmićima"). Pozdrav Emiru, uz numeru: Spoiler MAJSTORI U KUĆI Aleksandar Sekulić Majstore zatekoh na krovu stare kuće menjaju slomljen crep majstori na krovu majstori unutra majstori, majstori ko vas je zvao zašto dirate moj crni krov na kojem stoji roda bela na kojem raste trava kudrava moj krov u podnožju dugog veka zašto ste mi kuću zauzeli zašto ste napali čekićima ekserima četkama bojama majstori majstori izlazite pustite me da sam kuću uređujem ne čuju oni ukucavaju moje kosti farbaju mojom krvlju iznose iz mog srca nameštaj stari nepodnošljivi majstori njih trideset sede na meni jednom doći će kažu čuven gost loviće maglu po šumarcima sa tvojom će se kućom sudariti mora da bude kao iz bajke evo tebi ogledalo češljaj smeh u njemu lice ti je poduprto železnom tugom majstori majstori šta ste učinili to nije moja kuća to moj gost nije to više nisam ni ja Edited August 21, 2020 by Sludge Factory 1
radisa Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Ti misliš da izlapeli Nemanja™ moze povezati ovu pesmu i ova pisma? No way...
Sludge Factory Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Ne znam bas da li je Imenjak™ izlapeo, opasan je on. Mada, ovo sto se ovoliko uhvatio za Markovicevu vezu sa Bernar Anri Levijem i potenciranje toga govori da ga mozda ipak malo muci savest i da dobro zna da ovakve velike govorancije sluze samo da prikriju ono zbog cega je stavrno tu, a to je isti onaj razlog zbog kog npr. Vida Ognjenovic sada radi u DS-u ovo sto radi: konkurs™.
Arkadija Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 3 hours ago, Tsai said: Nemanjintm odgovor je dno dna , pegla mi se baca Čula to kako čitaju na nekom kanalu, izazvalo mi mučninu.
Tsai Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 (edited) 16 minutes ago, radisa said: Ti misliš da izlapeli Nemanja™ moze povezati ovu pesmu i ova pisma? No way... nije on izlapeo, on ti je klasicni Jabba the Hutt. lepo je Caligula napisao, ovo o dekintiranosti nakon 200.000 mrtvih je nevidjena svinjarija, cak i za njegove standarde. fuj Edited August 21, 2020 by Tsai
Recommended Posts