Arkadija Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Zajebavate? Do septembra ovo? Pa ni maketu od lego kocki, ne bi napravili oni do septembra.
TdEII Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 10 hours ago, beta kentauri said: stiropor je čudo. rešava sve probleme a i brzo se montira. Ovo najviše liči na ideju... Ako se u ekipi nađe i neki konsultant iz Skopja, to je to, tako će.
Tihajeza Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Da prostite, meni ovaj novi izgled bolji. Da je oboje u belo (kao pravu modernu; verovatno je i bila bela odmah nakon rekonstrukcije) i zamene stolariju, i neb ja tu ništa dirala.
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 +1 praštajte al ja nikad nisam bio opčinjem predratnim izgledom pošte
TdEII Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 +1 I još + svedoka epoha se mnogo, baš mnogo lako odričemo. Ne valja nam posao, uopšte.
Lezilebovich Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 28 minutes ago, Tihajeza said: Da prostite, meni ovaj novi izgled bolji. Da je oboje u belo (kao pravu modernu; verovatno je i bila bela odmah nakon rekonstrukcije) i zamene stolariju, i neb ja tu ništa dirala. +1. Ova brutalnost je i meni lepsa od one nakicenosti, samo da se potrude da izgleda cistije.
Jumanji Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Meni je predratna prelepa, u odnosu na sadasnje ruglo, palata prava. Uostalom malo je takvih zdanja iz perioda izmedju dva rata, a ova mi je nekako najlepsa u savskom amfiteatru. Bila. Kada bi samo restaurilali stare fasade, ne treba mnogo, kako bi ovaj gtad sinuo... ohhh sta prricam i mastam, svasta od mene. Zgrada kod Prvca, pre i posle
gospa buba Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 pa to, ne bi bilo zgoreg da se odrzava ono shto se ime, vracanje u proshlost nije potrebno. sent from bubamoto
napadaj Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Šta se uopšte desilo sa starom spoljašnjošću? Da li je samo zatvorena ovim užasom koji sad postoji ili je uništena i potpuno zamenjena ovim? Stari izgled je neuporedivo lepši. Ta ulica na jednoj kraju ima ovu rugobu, a sa druge još ružniju zgradu MUPa, baš gadno.
TdEII Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Da, ključna reč je održavanje... Lepa je, samo malo zapuštena, da se civilizovano popraviti (ili samo oprati?) Ako nalepe pa prekreče stiropor, vraćanje u pređašnje, tj. sadašnje stanje nije problem. Ali jeste problem što će opet pokrasti naše pare. Jedino što mi ostaje je da se nadam da će kad-tad, a bolje što pre SVI koji su potpisali (bilo kakav, pa i ovaj) kriminal da odgovaraju, delom robijanje,a delom doživotna zabrana da nam nanose novu štetu.
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 10 minutes ago, napadaj said: Šta se uopšte desilo sa starom spoljašnjošću? Da li je samo zatvorena ovim užasom koji sad postoji ili je uništena i potpuno zamenjena ovim? bila je prilično oštećena u bombardovanju pa je posle rata obnovljena
Jimmy Kowalski Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bila je prilično oštećena u bombardovanju pa je posle rata obnovljena dodatno oskrnavljena Uopste nije pitanje da li se nekom svidja ovaj ili onaj izgled zgrade. Stara posta je imala svoj arhitektonski i istorijski znacaj i svako narusavanje izgleda je skandal. A naravno da nece vlast koja unistava sve pred sobom da je obnavlja. Nazalost, nece nijedna, pod izgovorom da nije isplativo..
Recommended Posts