Jump to content

Beograd

Featured Replies

Zajebavate?

Do septembra ovo?

Pa ni maketu od lego kocki, ne bi napravili oni do septembra.

10 hours ago, beta kentauri said:

stiropor je čudo.

rešava sve probleme a i brzo se montira.

Ovo najviše liči na ideju... :mellow: Ako se u ekipi nađe i neki konsultant iz Skopja, to je to, tako će.

9 hours ago, jms_uk said:

kdzlxdg.jpg

i am you, but stronger

dobro je da se znaju prioriteti

Da prostite, meni ovaj novi izgled bolji. Da je oboje u belo (kao pravu modernu; verovatno je i bila bela odmah nakon rekonstrukcije) i zamene stolariju, i neb ja tu ništa dirala.

+1

praštajte al ja nikad nisam bio opčinjem predratnim izgledom pošte

+1

I još + svedoka epoha se mnogo, baš mnogo lako odričemo. Ne valja nam posao, uopšte.

isto.

sent from bubamoto

28 minutes ago, Tihajeza said:

Da prostite, meni ovaj novi izgled bolji. Da je oboje u belo (kao pravu modernu; verovatno je i bila bela odmah nakon rekonstrukcije) i zamene stolariju, i neb ja tu ništa dirala.

+1. Ova brutalnost je i meni lepsa od one nakicenosti, samo da se potrude da izgleda cistije.

Meni je predratna prelepa, u odnosu na sadasnje ruglo, palata prava. Uostalom malo je takvih zdanja iz perioda izmedju dva rata, a ova mi je nekako najlepsa u savskom amfiteatru. Bila.

Kada bi samo restaurilali stare fasade, ne treba mnogo, kako bi ovaj gtad sinuo... ohhh sta prricam i mastam, svasta od mene.

Zgrada kod Prvca, pre i posle

3d4fdd903f78f289e91015727782b2f1.jpg

f5442a0392ac0ce8b2c9c3ee7a54743d.jpg

pa to, ne bi bilo zgoreg da se odrzava ono shto se ime, vracanje u proshlost nije potrebno.

sent from bubamoto

Šta se uopšte desilo sa starom spoljašnjošću? Da li je samo zatvorena ovim užasom koji sad postoji ili je uništena i potpuno zamenjena ovim?

Stari izgled je neuporedivo lepši. Ta ulica na jednoj kraju ima ovu rugobu, a sa druge još ružniju zgradu MUPa, baš gadno.

Da, ključna reč je održavanje... Lepa je, samo malo zapuštena, da se civilizovano popraviti (ili samo oprati?)

Ako nalepe pa prekreče stiropor, vraćanje u pređašnje, tj. sadašnje stanje nije problem. Ali jeste problem što će opet pokrasti naše pare. Jedino što mi ostaje je da se nadam da će kad-tad, a bolje što pre :D SVI koji su potpisali (bilo kakav, pa i ovaj) kriminal da odgovaraju, delom robijanje,a delom doživotna zabrana da nam nanose novu štetu. 

10 minutes ago, napadaj said:

Šta se uopšte desilo sa starom spoljašnjošću? Da li je samo zatvorena ovim užasom koji sad postoji ili je uništena i potpuno zamenjena ovim?

bila je prilično oštećena u bombardovanju pa je posle rata obnovljena

58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bila je prilično oštećena u bombardovanju pa je posle rata obnovljena dodatno oskrnavljena

Uopste nije pitanje da li se nekom svidja ovaj ili onaj izgled zgrade. Stara posta je imala svoj arhitektonski i istorijski znacaj i svako narusavanje izgleda je skandal.

A naravno da nece vlast koja unistava sve pred sobom da je obnavlja. Nazalost, nece nijedna, pod izgovorom da nije isplativo..