levi Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 pa da bi bilo prostora za veliki trg za ljude, i za veliki spomenik sredjem veku
pbg12345 Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 6 minutes ago, Milosh76 said: Zasto samo 2 trake, zaboga?! Prostora koliko hoces, prosiri put, traka za BUS/TAKSI i 2 trake za ljude... nece biti ni dve moj milose ima da udare zutu za stoku iz busa, a ljudima samo jedna da ostane :(
Frile Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 1 hour ago, pbg12345 said: ima da udare zutu za stoku iz busa, a ljudima samo jedna da ostane :( neće ići tamo ni bus ni ljudi temeljna džentrifikacija
pbg12345 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 2 hours ago, napadaj said: A gde će sad da okreću 511, 43 i ostali? kod sava centra zejbancije bez, bila je ideja u nekom trenutku da 511 i te linije ka obrenovcu ne idu vise dole u tom smeru ka zeleznickoj nego da se negde iskljuce ka nbgd verovatno ce biti neka teska improvizacija, jebavanje po "gepardu" ili slicno mada, nije ni bitno, za godinu dve kad se zavrsi metro do obrenovca, potreba za tim busevima ce maltene nestati
Arkadija Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 7 hours ago, napadaj said: A gde će sad da okreću 511, 43 i ostali? Pa verovatno u Prokopu. Na Savskom trgu više ništa ne može da okrene, niti da ima početnu stanicu. Doduše, ne uspevam da vidim gde će biti tramvajska stanica. Verovatno se takvih sitnica sete na samom kraju, onda kada počnu panično da sade drveće, jer im trg izgleda kao posle apokalipse.
Tresko Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Optimističan novi početak prevoza u Beogradu: Quote Ponovo radi gradski prevoz u Beogradu FOTO Beograd -- Javni gradski prevoz u Beogradu, koji je tokom vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa bio ukinut oko mesec i po dana, od danas ponovo funkcioniše. Quote Terazijski tunel pun dima, zatvoren za saobraćaj: Zapalio se autobus Autobus na liniji 65 zapalio se jutros u Terazijskom tunelu u Beogradu, a u incidentu niko nije povređen.
pbg12345 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 1 hour ago, Arkadija said: Pa verovatno u Prokopu. Na Savskom trgu više ništa ne može da okrene, niti da ima početnu stanicu. Doduše, ne uspevam da vidim gde će biti tramvajska stanica. Verovatno se takvih sitnica sete na samom kraju, onda kada počnu panično da sade drveće, jer im trg izgleda kao posle apokalipse. prokopu? kapiram da ce napraviti nekakvo sranje, ali opet ne bas toliko prosto ne znam na koju stranu i sa cime bi krenuo kad izadjem iz busa na prokopu
Arkadija Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 12 minutes ago, pbg12345 said: prokopu? kapiram da ce napraviti nekakvo sranje, ali opet ne bas toliko prosto ne znam na koju stranu i sa cime bi krenuo kad izadjem iz busa na prokopu To za Prokop sam samo lupila. Ko zna šta će budalama pasti napamet. Možda sve te autobuse preusmere na Novi Beograd???
Malvo Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Negde sam video da je stanica za 78 i 83 pomerena skoro do ugla sa Sarajevskom. Kolovoz su verovatno suzili da bi bilo mesta za grickanje kasicica. A nekakav prevoz mora tu okolo da postoji sve dok se BAS ne izmesti. Doduse, kad sam negde u februaru-martu isao do dolaznog perona, kroz BGH20 su prolazili nekakvi autobusi sa nejasnom trasom.
pbg12345 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 autobusi za obrenovac i okolna sela 86x su isli tim novim bulevarom i okretali kod bas perona jesu oni vratili 78 i 83 starom trasom, zapravo da li je uopste pusten saobracaj preko savskog trga? ako je ta stanica sad kod sarajevske onda gubi prvobitnu ulogu, nadam se da to dalje nece znaciti da ukidaju onu na uglu sa kneza milosa (jer su sad te dve blizu), posto je ona bitna za presedanje na/sa ovih buseva/trola koji idu kroz kneza milosa
levi Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 posadiće i drveće, biće više prostora za ljude a manje za automobile to je sve odlično, tako i treba da se radi u gradu. jedino onaj falus od 25m će da štrči da izbije oči totalno van konteksta ispred one lepe zgrade
pbg12345 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 pa pitanje je da li je trebalo tako na savskom trgu to je dosta bitno saobracajno cvoriste nadam se da nece stvoriti dodatno zagusenje u saobracaju taj trg ce im doci kao nekakva tampon zona izmedju bgh2o i ostatka grada videcemo kako ce to u praksi izgledati spomenik je lakrdija
Recommended Posts