Jump to content

Beograd

Featured Replies

pa znam bre od kad je slika? :unsure:

sent from bubamoto

• Replies 30.8k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ima i svež video, za vreme policijskog časa, neki kreten ide i psuje radnike u razvaljenoj Savskoj i Nemanjinoj 

Na snimku koji pominjete je Lepomir Bakic

Eo iz drugog ugla, od malopre

cam_19.jpg?_=1587981421328

bice savska divno  ukoricena :fantom:

a iz jezera ispred stanice se uzdize stefan

Edited by pbg12345

On 27. 4. 2020. at 9:21, gospa buba said:

pa znam bre od kad je slika? :unsure:

sent from bubamoto

Vidiš da je drveće olistalo, znači od skoro.

Fotografija je današnja.

Sta ce da bude u staroj zeleznickoj stanici?

Navodno muzej Nikole Tesle...ali to je samo jedna od ideja

On 27. 4. 2020. at 12:19, Milosh76 said:

Navodno muzej Nikole Tesle...ali to je samo jedna od ideja

To sam i ja nesto citao, malo je onda bzvz da tu blizu stoji spomenik Stefanu Nemanji.

Mislim sve zajedno je ludački potpuno, ali šta smeta Stefan Nemanja muzeju Nikole Tesle?

On 27. 4. 2020. at 12:57, Hamlet Strašni said:

Mislim sve zajedno je ludački potpuno, ali šta smeta Stefan Nemanja muzeju Nikole Tesle?

Pa zar nije logicnije da ispred muzeja Nikole Tesle stoji spomenik njemu namenjen a nek taj megalomanski gurnu na obod tog kruznog toka, pa nek se vidi sa Slavije direktno. 

zar nisu odustali od muzeja NT u žstanici? 

Bice kako gradjani Beograda odluce u anketi. Kao i do sada. Demokratski i transparentno..