pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 kod mene radi iz hroma mozda je do verzije mada nije ni bitno, vazno da sljaka
Arkadija Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 (edited) 4 minutes ago, Milosh76 said: Vidis, to mi nije palo na pamet Meni je iz firefoxa radilo. Svašta. Uvek koristim chrome, a ne edge. I važno je da je nas petoro bilo na konferencijskoj vezi zbog ovoga. . Sestra i zet su odustali posle 30 sekundi. Samo da im javim cifru. Edited April 23, 2020 by Arkadija
Milosh76 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Ja cekam 10ti u mesecu, prekopiram parametre, platim elektronski i sve to jer mi je zena tvrdoglava da napravi trajni nalog (struja se vodi na nju)...
čekmeže Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Zašto ne uplatite otprilike, ne moraš dobiti račun da bi platio?
mirjam Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Ja sam danas dobila racun za struju i VIP. MTS oba racuna jos nisu stigla. Infostan dosao pre dve nedelje, kao i uvek.
pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 31 minutes ago, čekmeže said: Zašto ne uplatite otprilike, ne moraš dobiti račun da bi platio? struju? pa to nije problem, pogotovo ko ima donekle ujednacenu potrosnju(ne greje se na struju) problem je kad nije ocitano, jer se onda sva potrosnja prenosi u sledeci mesec razlika izmedju prve i druge tarife zelene i plave zapravo je oko 25% cini mi se, ali treca crvena je vec daleko skuplja to je problem, da za mesec ili dva kad se napokon zavede novo stanje, ne plati sve to u najskupljoj tarifi
gospa buba Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 pa zar ne mogu normiraju na mesec, kad god chitali sent from bubamoto
yabadaba Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 To sa naplatom svega u npr. crvenoj kada je interval očitavanja duži je mit. Zapravo se preracunava i granica obracunskih tarifa kada je period očitavanja duži. I ja sam bio u toj zabludi
gospa buba Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 pa i ja to mislim, ne bi smelo da zavisi od chitanja, krali bi nas po belom danu. i ovako skoro sigurno neshto kradu, ali bar moraju da se trude sent from bubamoto
pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 ali ovde stoji da je "ocitano 0" dakle vodi se kao da je potrosnja ovaj mesec bila 0 da, vdeo sam i sam to da prag zavisi od duzine intervala ali ovde interval nece biti 60 dana vec prvi od 30 sa potrosnjom 0 i drugi od 30 sa zbirnom stvarnom potrosnjom u oba meseca
Блок_64 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 2 hours ago, Arkadija said: Moja sestra nije dobila račun za sruju na NBG. Sad se već nervira i moj ćale. Mi svi plaćamo račune ako treba i unapred, ovakvu neizvesnost ne pamtimo, Gde ima to na sajtu da se skine račun? Ja sam gledala, ali ne umem da se snađem.zet je gledao ne ume da nađe. Sajt infostana je zakon za ove. Menjajte zeta
Skyhighatrist Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Ako imaš QR kod sken u mobilnoj aplikaciji banke, radi k'o sat. Pre QRa je Erste aplikacija imala opciju "slikaj i plati" koja je isto dobro radila, ali je bilo neophodno da se provere sve cifre jer je ponekad app znao da promaši cifru prilikom OCRa.
werbatim Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 22 hours ago, gospa buba said: http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/common/Login.jspx korisnichko ime je ED broj lozinka je jmbg vlasnika rachuna neka isprave momci ako greshim. Jel se radi neka registracija negde, ili se samo ukucaju podaci? Meni izbacuje gresku: "Korisničko ime i/ili šifra nisu validni"
Milosh76 Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 (edited) Samo ukucas te podatke user ti je ED broj pass ti je JMBG osobe na koji se vodi racun Cim se ulogujes trazi ti da promenis pass Probaj preko EDGE ili FIrefoxa Edited April 24, 2020 by Milosh76
Recommended Posts