gospa buba Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 (edited) jel to ostala neka budzetska linija za sisanje, pa da se prikljuche, da ne kupe novci prashinu? kako su zamislili to, publika, koje je odgovorna samo bogu, ako oseti nezadrzivu potrebu, moze da dodje i niko ne sme da je sprechi, ili kako? Edited April 17, 2020 by gospa buba
Frank Pembleton Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 jel to ostala neka budzetska linija za sisanje, pa da se prikljuche, da ne kupe novci prashinu? kako su zamislili to, publika, koje je odgovorna samo bogu, ako oseti nezadrzivu potrebu, moze da dodje i niko ne sme da je sprechi, ili kako? Pa s obzirom kako mu ide medijski projekat trebaće mu podsticaj[emoji769]... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Plus garaža na 3 nivoa 1 ili 2 podzemna...Standardna prodaja cigle.Nominalno nije loša ideja (pešački bici most) al onda kad krenu da dodaju... ... Shiit has hit the fan...
laser lotus Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Potemkinova sela - splavova nigdje, drveće u izobilju.
Frank Pembleton Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Ko je uopšte gledao ovu glupost, i gde je ovo emitovano? ... Shiit has hit the fan...
pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 a u jbt, ovo nije montaza nego, ne znam gde smo racune za struju pominjali, cini mi se ovde uglavnom, stigao racun tek danas potrosnja za mart 0 , ali ima da se plati 600 i nesto, valjda 640, alal im kurac vredi li se zaliti i moze li mejlom? najvaznije, da li je i dalje na snazi "vanredno ocitavanje"? jer ako mi i ovaj period ne ocitaju, sledeci racun ce biti paklen vidim da moze telefonskim putem i mejlom da se prijavi stanje brojila jel slao neko mejl, sljaka li tako?
gospa buba Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 (edited) 6 minutes ago, pbg12345 said: a u jbt, ovo nije montaza nego, ne znam gde smo racune za struju pominjali, cini mi se ovde uglavnom, stigao racun tek danas potrosnja za mart 0 , ali ima da se plati 600 i nesto, valjda 640, alal im kurac vredi li se zaliti i moze li mejlom? najvaznije, da li je i dalje na snazi "vanredno ocitavanje"? jer ako mi i ovaj period ne ocitaju, sledeci racun ce biti paklen vidim da moze telefonskim putem i mejlom da se prijavi stanje brojila jel slao neko mejl, sljaka li tako? prochitaj se na sajtu edb, svoj rachun. alterantivno, plati ko i proshlog meseca naslepo. meni nije doshao rachun, sama sam shtampala i obrachun je korektan, malo jache nego proshlog meseca, to je shto sam pekla lebac svaka 2 dana to shto ti je doshlo da platish to je onda neka zagarantovana snaga ili neki takav ilegalni bulshit, tvoje pravo da znash sve imash struju, shto je moj otac potroshio 10 godina zivota dopisujuci se s ministrima energetike i inspekcijama. shto ga privodila sluzba 2x, da vidi ko je Edited April 23, 2020 by gospa buba
Anonymous Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Moraš da platiš razne takse (globu za RTS na primer) makar ne potrošio ništa.
renne Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Mi smo slali stanje mailom, posle pet dana stigao online račun sa tim očitanim podacima
gospa buba Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Just now, renne said: Mi smo slali stanje mailom, posle pet dana stigao online račun sa tim očitanim podacima ja nisam slala nishta, navodno je bio neki baja pa chitao.
pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 ma jasno mi je to nego sam pomenuo, jer je bezobrazno skupo @gospa buba pa nije problem da platim naslepo, ali cu uleteti u crvenu zonu kad jednom coitaju sve zaostalo jos je potrosnja po mesecima prilicno ujednacena, ima jbt nacrtano na samom racunu, mogli su debili uzeti prosek
pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 do kad je uopste rok da se posalje stanje za ovaj mesec?
Recommended Posts