Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Sad, ovo je esencijalno za beogradsku temu, svakako :D

Mrski lanac supermarketa je izbacio novu generaciju zaista mladog kupusa po ceni 79,99, i ovaj je kupastog oblika, kao što sam naučen juče. (mator, a nikad nisam primetio:mellow:)

Posted (edited)

Šta se dešava na Slaviji? Sva moguća vozila komunalnih prduzeća su se poređala u krug. Sigurno ih ima preko 50.

Edited by Arkadija
Posted

Aha i fontana peva.

Nadrealnost dobija novu dimenziju.

Posted

Sad se povećao broj autobusa. Otišli su pauci i manja vozila za đubre. Pustili su Krug od EKV, čini mi se 2 puta. 

Možda će da nas , neposlušne, strpaju u te autobuse i odvezu, negde........:ph34r::ph34r::ph34r:

Posted

ludaci. pomislio sam da je fake

msm mora da ima neko racionalno objašnjenje. tipa toče vodu na fontani

šta ga znam

:blink:

Posted

Nije fake, imam pogled sa terase na ovo.

Bilo je tu i kamiona, onih velikih koji prevoze zemlju i pauka i cisterni. 

Posted

Garant Vesara smislio neku marketinšku akciju, vidiš da ima u Nemanjinoj ove guzonjićke Škode (?) parkirane...

Posted

snimaju promotn

Posted

Snimaju spot... Oćete opet da vam puštam onaj spot sa PTC?

Jel ovo hoćete?

... Shiit has hit the fan...

Posted

Ako je spot, onda je u redu.

Posted (edited)

Još jedna genijalna Vesićeva ideja. :huh:

U ponedeljak, 20. aprila u 18 sati, Željko Joksimović će održati koncert ispred Skupštine grada. To će biti prvi koncert u seriji koncerata koji se održava u akciji „Beograd pobeđuje“ . Ovakvi koncerti održavaće se svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati. RTS će na svom Drugom programu ekskluzivno prenositi ovaj i sve buduće koncerte. 

Ovo je projekat koji rade grad Beograd i RTS, i kako je istakao Goran Vesić, grad Beograd se zahvaljuje Željku Joksimoviću.

„Ovim koncertom šalje se snažna poruka iz Beograda, da je naš grad solidaran sa drugim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti epidemiju", rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Željko će biti sam na sceni, jer se poštuju sve medicinske preporuke. Po tome će ovaj koncert i biti jedinstven.

Edited by mraki
Posted

A Jovanin muz ce dobiti ausvajs da svira sam sebi ?