Malkmus Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Sad, ovo je esencijalno za beogradsku temu, svakako :D Mrski lanac supermarketa je izbacio novu generaciju zaista mladog kupusa po ceni 79,99, i ovaj je kupastog oblika, kao što sam naučen juče. (mator, a nikad nisam primetio)
Arkadija Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) Šta se dešava na Slaviji? Sva moguća vozila komunalnih prduzeća su se poređala u krug. Sigurno ih ima preko 50. Edited April 11, 2020 by Arkadija
Arkadija Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Aha i fontana peva. Nadrealnost dobija novu dimenziju.
Arkadija Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Sad se povećao broj autobusa. Otišli su pauci i manja vozila za đubre. Pustili su Krug od EKV, čini mi se 2 puta. Možda će da nas , neposlušne, strpaju u te autobuse i odvezu, negde........
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 ludaci. pomislio sam da je fake msm mora da ima neko racionalno objašnjenje. tipa toče vodu na fontani šta ga znam
Arkadija Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Nije fake, imam pogled sa terase na ovo. Bilo je tu i kamiona, onih velikih koji prevoze zemlju i pauka i cisterni.
Skyhighatrist Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Garant Vesara smislio neku marketinšku akciju, vidiš da ima u Nemanjinoj ove guzonjićke Škode (?) parkirane...
Frank Pembleton Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Snimaju spot... Oćete opet da vam puštam onaj spot sa PTC? Jel ovo hoćete? ... Shiit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) ŠTA SE TO DEŠAVA NA SLAVIJI? Usred policijskog časa oko fontane parkirani kamioni, autobusi, ali i KOMUNALNA MILICIJA (VIDEO) Quote Iz MUP-a Srbije su nam rekli da nemaju informacije da se bilo šta vanredno desilo u ovom delu grada , dok se kako javlja naša reporterka, na hotelu "Srbija", mogu videti i kamermani. Edited April 11, 2020 by Skyhighatrist
mraki Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 (edited) Još jedna genijalna Vesićeva ideja. Quote U ponedeljak, 20. aprila u 18 sati, Željko Joksimović će održati koncert ispred Skupštine grada. To će biti prvi koncert u seriji koncerata koji se održava u akciji „Beograd pobeđuje“ . Ovakvi koncerti održavaće se svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati. RTS će na svom Drugom programu ekskluzivno prenositi ovaj i sve buduće koncerte. Ovo je projekat koji rade grad Beograd i RTS, i kako je istakao Goran Vesić, grad Beograd se zahvaljuje Željku Joksimoviću. „Ovim koncertom šalje se snažna poruka iz Beograda, da je naš grad solidaran sa drugim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti epidemiju", rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda. Željko će biti sam na sceni, jer se poštuju sve medicinske preporuke. Po tome će ovaj koncert i biti jedinstven. Edited April 17, 2020 by mraki
Milosh76 Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 A Jovanin muz ce dobiti ausvajs da svira sam sebi ?
Recommended Posts