Milosh76 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 S obzirom da kasne racuni za struju, nasao sam resenje... Odete na sajt http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/common/Login.jspx Username upisete ED broj sa bilo kog racuna, ima 9 cifara, a kao sifru upisete JMBG nosioca racuna. Posle toga vam trazi da promenite sifru i onda ulazite u sistem gde mozete videti kolika vam je potrosnja, racun i slicno. Zgodna stvarcica kad vam racuni kasne...
gospa buba Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 hvala brate ni meni nema rachuna. vec je neko dao taj trik, al ja nisamposle mogla da nadjem (ja nishta ne mogu da nadjem ) sent from bubamoto
levi Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 neće. kaže Korisničko ime i/ili šifra nisu validni mada mi je stigao račun, ali moram sve da probam
gospa buba Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 mislim da ipak tetka u edb mora da udari enter, ali probacusent from bubamoto
Milosh76 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 17 minutes ago, levi said: neće. kaže Korisničko ime i/ili šifra nisu validni mada mi je stigao račun, ali moram sve da probam user ti je ED broj gore levo prvi broj od 9 cifara pass ti je JMBG broj onoga na koga racun glasi
Frank Pembleton Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 hvala brate ni meni nema rachuna. vec je neko dao taj trik, al ja nisamposle mogla da nadjem (ja nishta ne mogu da nadjem ) sent from bubamoto neće. kaže Korisničko ime i/ili šifra nisu validni mada mi je stigao račun, ali moram sve da probam Ja davao skoro...Radi, radi proveri na koga je račun... ... Shiit has hit the fan...
đorđe geprat Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 meni račun stiže na e-mail. prijavi se
hazard Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 11 hours ago, levi said: neće. kaže Korisničko ime i/ili šifra nisu validni mada mi je stigao račun, ali moram sve da probam Moraš na šalteru EDBa prvo da podneseš zahtev da ti se otvori nalog. Zašto jednostavno kada može komplikovano, ofkors
slepa živana Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 22 minutes ago, hazard said: Moraš na šalteru EDBa prvo da podneseš zahtev da ti se otvori nalog. Zašto jednostavno kada može komplikovano, ofkors pa lepo kažu miloš i frank gore, ne mora, to smo skoro ustanovili.
hazard Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 6 minutes ago, slepa živana said: pa lepo kažu miloš i frank gore, ne mora, to smo skoro ustanovili. Pa vidiš da levi ne može. A i znam za druge ljude koji su skoro pokušali, i jok. Mora da ti odobre u EDBu...
slepa živana Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 43 minutes ago, hazard said: Pa vidiš da levi ne može. A i znam za druge ljude koji su skoro pokušali, i jok. Mora da ti odobre u EDBu... ok. onda prvo nek provere da li im je računar uključen u struju.
Frank Pembleton Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Moraš na šalteru EDBa prvo da podneseš zahtev da ti se otvori nalog. Zašto jednostavno kada može komplikovano, ofkorsNe brate, ja otvorio onlajn da je trebalo na šalter, ni bih ga ni otvarao... Ja sam samo imao problem da nađem "stranicu" na kojoj se to radi [emoji19] ... Shiit has hit the fan...
hazard Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne brate, ja otvorio onlajn da je trebalo na šalter, ni bih ga ni otvarao... Ja sam samo imao problem da nađem "stranicu" na kojoj se to radi ... Shiit has hit the fan... Aha. Pa daj onda link na tu stranicu
Frank Pembleton Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) 31 minutes ago, hazard said: Aha. Pa daj onda link na tu stranicu http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/ http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/common/Login.jspx Edited December 26, 2019 by Frank Pembleton
Recommended Posts