Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, vememah said:

ma njih neko troluje, nema sansi da su svi toliko retardirani iz projekta u projekat.

Posted

sistemsko odsustvo nadzora na gradilištu, koje rezultira bahatošću "mileta" za ovim mašinama, a i miletovih šefćića

kad negde omoguće prilaz ulazu zgrade to je fenomen

Posted

Opet ne radi grejanje zbog kvara u Višegradskoj. Ok, jeste da je napolju 16 stepeni, ali koji je ovo put da se pokvare cevi u Višegradskoj u poslednjih godinu, najviše dve?

Ta ulica je očigledno ukleta i da neki zubati monstrumi iz dubina glođu cevi. To je jedino logično, ako izuzmem zaveru Đ, J i Š.

Posted

dzordza uoshingtona™ sad proshla. jebemumater ako rudu neku ne pronadju ili neolitsko naselje, koje je to kopanje blink.png

sent from bubamoto

Posted
2 hours ago, Jumanji said:

Kaze ono djubre od vecitog zamenika, da grad mora da odustane od izgradnje dva vrtica zbog stete koju je prouzrokovao Djilas dok je bio gradonacelnik.

E majke ti.... samo ti da ne uhvatis negde maglu pre vremena, samo tebe medju prvima da cape, bitango jedna!

:D

Posted

ddeL7yx.png

#izgubljenegodine #goranvesic :lolol:

Posted

Bio veceras sa porodicom na protestu protiv ukidanja trole 28. Skupilo nas se oko 150-200 na raskrsnici ulica Jase Prodanovica i Ruvarceve. Bilo je i nekih medija, cini mi se N1. Ceo performans je trajao 28 minuta i bez bilo kakvog incidenta se zavrsilo.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Posted

moram da vidim šta je sve neurađeno u vreme žutih. 

inače, juče sam došao iz sela pa rešio da obiđem centar.ipak. vozom do vuka pa peške bulevarom, p preko dva trga i knez mihajlovom do biblioteke.

ludilo je na šta liči renoviran trg. koji krasni qrac su razvukli ono klizalište tamo. ono sve unutar ograde, sve skupa sa toi-toi liči na 1 gradilište. knez na konju opasan nekakvim krugom, valjda pistom za brzo klizanje.  fontanica između nekadašnjih bioskopa jadran i doma štampe pokrivena ceradom a mogla bi i da radi na +10Copasan kioscima sa svim i svačim za ždranje u prolazu baš kao i prolaz ka obilićevom vencu sama knez mihajlova. sranje živo sve u svemu. sedoh u povratku na 31 pa peške nizbrdo do franša pa na voz. 

a kada se setim da sam ranije običavao da uveče, šetnje radi, odem po frižak hleb od gepratove do pekre na uglu dušanove i francuske pa da se vratim kući kroz skadarliju. mogu samo da se sećam.

Posted

A šta je tema izložbe?

Sad video Insta te Organizacije Stub.

.

Auuuu

... Shiit has hit the fan...

Posted

Baš došao da okačim. Jbte, pomislio bi čovek da ovo ima kontaefekat...

Posted

lav pajkic u domu omladine mi je izazvo isti osecaj ko nemanja djordjevic u b92 pre dvaes godina.