Frank Pembleton Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Pisao već, mamatata imaju dobar biznis u st pazovi, dečko krenuo sa studijima po skloništima, sad rešio da se "dokaže".Neke informacije govore da je i na Kopu u dilu sa Koletom šećerkom...Vrlo bezobrazan dečko... ... Shiit has hit the fan...
hazard Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Oni nikada ne prestaju...nikada! https://tangosix.rs/2019/01/11/goran-vesic-hocu-da-preuzmem-muzej-vazduhoplovstva/ Quote Goran Vesić: „Hoću da preuzmem Muzej vazduhoplovstva“ Pomoćnik gradonačelnika Beograda Goran Vesić (koji je, kako saznajemo danas, u vojsci bio vazduhoplovni novinar) u današnjoj kolumni u dnevnim novinama Politika iznosi predlog da grad Beograd „preuzme“ Muzej vazduhoplovstva na Aerodromu Nikola Tesla. On je još eksplicitnije formulisao svoju nameru u gostovanju na Studiju B u jutarnjem programu „Beograde, dobro jutro“. Voditeljka je nakon odgovaranja pomoćnika gradonačelnika na pitanja o funkcionisanju grada započela segment konstatacijom da je postojala navodna kampanja na društvenim mrežama da „Goran Vesić želi da zatvori Muzej vazduhoplovstva“. Vesić je, uz konstataciju da on ne može da ga zatvori jer je on u vlasništvu Ministarstva odbrane, na ovu aktuelizaciju odgovorio: – Hoću da ga preuzmem, hoću od njega da napravim svetsku atrakciju. – rekao je Vesić uz prepričavanje svoje današnje kolumne pri čemu je prikazao solidno znanje vazduhoplovne istorije uz nekoliko bizarnih konstatacija: „da ne postoji aerodrom na svetu koji ima muzej tako blizu“ i da „postoji srpska a ne postoji istorija slovenačke ili hrvatske avijacije“. Vesić je u razgovoru sa voditeljkom zatim istakao da misli da on treba da pripadne gradu ili državi i ispravno konstatujući da on nije samo „vojni“ muzej. Ponovio je interesantnu formulaciju da je vreme da se grad „zahvali vojsci“ na „čuvanju“ muzeja. Tajming današnje medijske aktuelizacije ove ideje (uz objavljenu kolumnu i ponavljanje teme u jutarnjem programu) je interesantan budući da je, kako Tango Six saznaje, pre nekoliko nedelja Ministarstvo odbrane postavilo novog v.d. načelnika Muzeja vazduhoplovstva. Tango Six je već nekoliko godina izveštavao o moralnom i fizičkom propadanju Muzeja vazduhoplovstva uz detaljnu hroniku sabotaža od strane gotovo svakog rukovodećeg lica ili donosioca ideje preporoda. Ovu epopeju gluposti i egzaktne dokaze da Srbija ne zaslužuje da ima Muzej vazduhoplovstva možete pročitati na jednom mestu ovde.
mraki Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) O jbte, ovo ozbiljno? Ja najpre pomislio neka fora... 16 istih splavova jedan do drugoga. Edited November 1, 2019 by mraki
Milosh76 Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) 4 minutes ago, hazard said: Pomoćnik gradonačelnika Beograda Goran Vesić Zbog ovoga ima da prvo zatvori Tango six pa ce onda nastaviti da unistava BG i okolinu. Ne znam da i je gore da postane ministar infrastrukture umesto Zoke (ta prica je bila aktuelna nakon proslih izbora i "rekonstrukcija" i verovatno ce opet krenuti te price) ili da ostane gazda u BG... Edited November 1, 2019 by Milosh76
Frank Pembleton Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 O jbte, ovo ozbiljno? Ja najpre pomislio neka fora... 16 istih splavova jedan do drugoga. Dođi da te provedem sa sve kustosem[emoji769]... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 [emoji38] Zbog ovoga ima da prvo zatvori Tango six pa ce onda nastaviti da unistava BG i okolinu. Ne znam da i je gore da postane ministar infrastrukture umesto Zoke (ta prica je bila aktuelna nakon proslih izbora i "rekonstrukcija" i verovatno ce opet krenuti te price) ili da ostane gazda u BG...srbija da mu se da, ako moze elektroprivreda ili vodotokovi, shto da i rodni kraj ne oseti blagodet? sent from bubamoto
SNARC Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 2 hours ago, pacey defender said: pokriveno osiguranjem. poludele mi kazaljke na tabli zbog svega ovoga. blokirale se na maksimumu obrtaja i 60km/h, ne pomeraju se u vožnji. moraću da idem kod električara. kad sam debil. izvinjavam se na skretanju sa teme. Skini kleme..i ostavi ih tako, pola sata-sat. Moguce je da se resetuje i "odludi".
Кристофер Лумумбо Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Trenutno ne mozes da nadjes ni taxi ni car go, potpuni raspad.
gospa buba Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 pazi kad se zemun raspao koliki je raspad.
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 krenuo na dorčol sa nbg. od merkatora do ušća 65 min
Skyhighatrist Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Radojičić: Sve gradske službe potpuno spremne za zimsku sezonu 'nači najebali smo.
gospa buba Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) chichichic??? shta je njega izvuklo ono, poshto je sve drugo u redu, samo da nam kaze da znamo Edited November 1, 2019 by gospa buba
Блок_64 Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 10 hours ago, nesha taxista said: Ne greju ni u onim zgradama na zemunskom keju, to sigurno znam, a ostali neka kažu. Slepci.Zasto li ga palcamo cele godine
Блок_64 Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 10 hours ago, Frank Pembleton said: Ajd i ovde da stavim... ... Shiit has hit the fan... Slika i prilika bahatosti sns-a. Ko bude rekao da ce da pozatvara ova govna imace moj glas.
Recommended Posts