gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Vec sam pomislio da sam jedini na forumu koji kad sedne u taksi odvezu me od tacke a do tacke b vec 35 godina na manje-vise isti nacin. i ja brate. za 30 godina mozda mogu da se setim 3 konflikta. neke likove znam 20 godina, odlichni ljudi. moj problem je nastao tako shto mi jedan segment zivota bukvalno zavisio od njih, a oni ne samo shto nisu hteli da rade, nego nisu dali ni da se prodje nikud. ako je neko kenjao da mu frka da sedne u neobelezeno auto nepoznatog choveka, ja sam. iznenada prestalo da mi bude problem, a i novchanik primetio. moj rizik, njihov rizik, tako to ide. jebiga. tamnu stranu poznajem preko rodjaka koji je divljak. ali chovek je bio olosh i dok je vozio za beo, i dok je vozio sa gradskom tablom i sad kad je ful divljak. sent from bubamoto
ToniAdams Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 u drugim vestima, ekologija, izasli smo konacno iz crvenog alarma, sad smo doduse u ljubicastom, doslovce duplo zagadjeniji od jebenog pekinga, al nema problema, lako ce to neki smesni mim sa malom gretom retardom da popravi, ohohohohoho
Skyhighatrist Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: lako ce to neki smesni mim sa malom gretom retardom da popravi, ohohohohoho
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 da li postoji bilo kakvo objashnjenje? osim da cigani pale sve. sent from bubamoto
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 aaa. a izvor je gde? u bugarskoj, rumuniji?sent from bubamoto
radisa Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 4 minutes ago, gospa buba said: aaa. a izvor je gde? u bugarskoj, rumuniji? sent from bubamoto Vinča?
Skyhighatrist Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 (edited) Nije Vinča, stručne ekipe su sve proverile. Quote На депонији Винча нема отвореног пожара нити опасности по људску и животну средину На депонији Винча нема отвореног пожара па самим тим ни опасности по људску и животну средину као и квалитет живота наших суграђана, утврдиле су стручне екипе ЈКП „Градска чистоћа”, Секеретаријата за инспексијцке послове, као и сектора за ванредне ситуације које су од јуче на терену, саопштено је из Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима. Према речима Дарка Главаша, градског секретара за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима екипе су током јучерашњег дана изашле на терен и врше активности како би се утврдило одакле долази дим и тренутно се врши санација тог дела депоније. –Ово су ситуације које се често дешавају што и јесте један од разлога због којих је Град Београд препознао овај вишедеценијски проблем и приступио затварању депоније у Винчи као и јавно-приватном партнерству. На тај начин решиће се вишедеценијски проблем грађана, направиће се постројење за прераду чврстог отпада, из чега ће се добијати топлотна и електрична енергија – рекао је Главаш додавши да је познато да ситуацију додатно погоршавају и самостални рециклери као и становици неформалних насеља који годинама на овој локацији пале гуме и одвозе свој отпад који тамо уништавају. Главаш је истакао да су екипе Завода за јавно здравље, градских секретаријата и предузећа и даље на терену, прате ситуацију на депонији и реаговаће уколико буде било потребно. A u ostalim vestima: ZAVRŠENO PRESLAGANJE KOCKI NA TRGU, JOŠ SAMO DA SE OSUŠI LEPAK Edited October 27, 2019 by Skyhighatrist
radisa Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Čekaj, nema požara, a ekipe vrše sanaciju? Pa šta saniraju na tom delu, ako nema požara?
Skyhighatrist Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Sanacija samostalnih reciklera i stanovnika neformalnih naselja
Recommended Posts