Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Vec sam pomislio da sam jedini na forumu koji kad sedne u taksi odvezu me od tacke a do tacke b vec 35 godina na manje-vise isti nacin.

i ja brate. za 30 godina mozda mogu da se setim 3 konflikta. neke likove znam 20 godina, odlichni ljudi. moj problem je nastao tako shto mi jedan segment zivota bukvalno zavisio od njih, a oni ne samo shto nisu hteli da rade, nego nisu dali ni da se prodje nikud. ako je neko kenjao da mu frka da sedne u neobelezeno auto nepoznatog choveka, ja sam. iznenada prestalo da mi bude problem, a i novchanik primetio. moj rizik, njihov rizik, tako to ide. jebiga. 

tamnu stranu poznajem preko rodjaka koji je divljak. ali chovek je bio olosh i dok je vozio za beo, i dok je vozio sa gradskom tablom i sad kad je ful divljak.

sent from bubamoto

Posted

u drugim vestima, ekologija, izasli smo konacno iz crvenog alarma, sad smo doduse u ljubicastom, doslovce duplo zagadjeniji od jebenog pekinga, al nema problema, lako ce to neki smesni mim sa malom gretom retardom da popravi, ohohohohoho

Posted
2 minutes ago, ToniAdams said:

lako ce to neki smesni mim sa malom gretom retardom da popravi, ohohohohoho

tenor.gif

Posted

fala brt vec mi ne treba anti astma sprei 

:fantom:

Posted

da li postoji bilo kakvo objashnjenje? osim da cigani pale sve.

sent from bubamoto

Posted

aaa. a izvor je gde? u bugarskoj, rumuniji?

sent from bubamoto

Posted
4 minutes ago, gospa buba said:

aaa. a izvor je gde? u bugarskoj, rumuniji?

sent from bubamoto

Vinča?

Posted (edited)

Nije Vinča, stručne ekipe su sve proverile.

На депонији Винча нема отвореног пожара нити опасности по људску и животну средину

На депонији Винча нема отвореног пожара па самим тим ни опасности по људску и животну средину као и квалитет живота наших суграђана, утврдиле су стручне екипе ЈКП „Градска чистоћа”, Секеретаријата за инспексијцке послове, као и сектора за ванредне ситуације које су од јуче на терену, саопштено је из Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима.

Према речима Дарка Главаша, градског секретара за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима екипе су током јучерашњег дана изашле на терен и врше активности како би се утврдило одакле долази дим и тренутно се врши санација тог дела депоније. 

–Ово су ситуације које се често дешавају што и јесте један од разлога због којих је Град  Београд препознао овај вишедеценијски проблем и приступио затварању депоније у Винчи као и јавно-приватном партнерству. На тај начин решиће се вишедеценијски проблем грађана, направиће се постројење за прераду чврстог отпада, из чега ће се добијати топлотна и електрична енергија – рекао је Главаш додавши да је познато да ситуацију додатно погоршавају и самостални рециклери као и становици неформалних насеља који годинама на овој локацији пале гуме и одвозе свој отпад који тамо уништавају.  
Главаш је истакао да су екипе Завода за јавно здравље, градских секретаријата и предузећа и даље на терену, прате ситуацију на депонији и реаговаће уколико буде било потребно.

A u ostalim vestima:

ZAVRŠENO PRESLAGANJE KOCKI NA TRGU, JOŠ SAMO DA SE OSUŠI LEPAK

:lolol:

Edited by Skyhighatrist
Posted

Čekaj, nema požara, a ekipe vrše sanaciju? Pa šta saniraju na tom delu, ako nema požara?

Posted

Sanacija samostalnih reciklera i stanovnika neformalnih naselja :fantom: