gospa buba Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 shta smo sad radili?ja se vozim 601 koji mislim da gori. sent from bubamoto
hazard Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 1 hour ago, Vila Šindivila said: Nije nam niko ponudio da uđemo u Evropsku zajednicu 1990, već su Delor i Santer 1991, kada je već bilo kasno, ponudili finansijsku podršku za ekonomske reforme koje bi bile uslov za početak prijemnih pregovora. Ponudili su nam pored te pomoći ono što će se kasnije zvati SSP, koji smo dobili tek nekih 18 godina kasnije. A da bi Jugoslavija da je ostala cela ubrzo ušla u EU (2004. najkasnije), to bi svakako bio slučaj. Samo tu nisu bili samo Srbi krivi, to nije hteo ni Tuđman. No naravno mi smo ispali budale što bar nismo gromoglasno rekli da! Srbi - propuštamo šanse još od Ičkovog mira 1806.
hazard Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Inače naprednjačka bulumenta planira da park na Zvezdari pretvori u parking, sutra protest tamo u 18h http://www.masina.rs/?p=10950&fbclid=IwAR0HByeL8Ng2QrWvBm8rfmrOSyu-GCpLO_hHbw4Oc5IRGxrnZTRtH57JY1c Radi se o ovome:
gospa buba Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 jebote ispade tramvaj na mostu na adi nishta shto oni oprave ne treba ulaziti, ko hoce glavu na ramenima. ovde ce ozbiljno da se gine sent from bubamoto
gospa buba Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 (edited) mislish da je unapred ukalkulisao taj rizik i isprojektovao ga u buducnost? mislim, ljudi, treba da pochnemo ozbiljno da planiramo fizichki opstanak, koji ostanemo Edited October 3, 2019 by gospa buba
gospa buba Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 (edited) ma znam. nego sam mislila nece valjda Edited October 3, 2019 by gospa buba
April Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 4 hours ago, hazard said: Inače naprednjačka bulumenta planira da park na Zvezdari pretvori u parking, sutra protest tamo u 18h http://www.masina.rs/?p=10950&fbclid=IwAR0HByeL8Ng2QrWvBm8rfmrOSyu-GCpLO_hHbw4Oc5IRGxrnZTRtH57JY1c Radi se o ovome: Mogla bi stara ekipa iz Veljka da se malo angažuje. Tu smo odrasli.
Tihajeza Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 3 minutes ago, renne said: Milinica danas Joj, taj Đilas
Recommended Posts