Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Ras said:

I nije, ovo je Vitaminka ponovo pokrenula proizvodnju žvakaćih guma, pa smo svedoci inovativne aplikacije.

I meni zaličilo na pregaženu žvaku.

Posted
5 hours ago, hazard said:

Ja se nadam da ovi do kraja svoje vladavine više neće rekonstruisati ništa, jer šta god dotaknu ode u 3 pm

To možeš samo da sanjaš, pošto mogu i hoće.

Mene impresionira njihova vladavina, sa kojom lakoćom oni menjaju lice grada, bez imalo griže savesti. Ali imaju 45% glasova, tako da ko nas jebe.

Posted

Zanima me kako bi prošli da su sad BG izbori, bar u ovim centralnim gradskim opštinama.

Teško da medijska mašinerija može ovo uspešno da hendluje, ma koliko puta pomenuli Djilasa.

Posted

45% posto za radikale, pošto su tzv. građani imbecili.

Posted

Ne bi bilo neke promene, možda kad bi započeli metro pa da se otvori zemlja ispod skupštine i ona se skrlja dole. 

Posted
5 hours ago, gospa buba said:

shta nam prolazi ispod zita za to vreme, daj da vidimo :unsure:

i da li gradonachelnik ima da kaze neshto shto se ovoliko muchimo beogradjani :s_w:

sent from bubamoto

Gradonačenik (kako god da se zove) očigledno nema da kaže ništa.

Posted

Gradonačenik (kako god da se zove) očigledno nema da kaže ništa.
i pravi i lazni, ni jedan se ne oglashava :s_w:

sent from bubamoto

Posted

Ja sam upravo saznao za rec "Samougradivi". Mislim da je fenomenalna, fantasticna i nenadjebiva..da savrseno opisuje stanje i poteze establismenta ove drzave. 

Pridev koji moze za smer obrazovanja..moze za poziciju. 

Sjajna rec.

Posted (edited)

... Lupetam.

Edited by Anonymous
Posted
5 hours ago, Anonymous said:

... Lupetam.

:D

Jok, a i da lupetas, svejedno: Beograd je popusio.

Arhitektonsko urbanisticka sansa ne veka, nego milenijuma, vredna milionskog konkursa sa ucescem najvecih svetskih imena, konkursa koji bi pokusao da resi silazak Beograda na svoje reke, nepovratno je ispustena.

Tacnije resena, privatnicki, burazerski, investitorski, jajarenjem i muljanjem.

Od stranne likova koji u zivotu nisu napravili nista za druge, opste dobro, ako uopste znaju sta je to.

Cak bi i 1 causesku imao vise obzira prema takvoj problematici.

Posted (edited)
1 hour ago, namenski said:

Arhitektonsko urbanisticka sansa ne veka, nego milenijuma, vredna milionskog konkursa sa ucescem najvecih svetskih imena, konkursa koji bi pokusao da resi silazak Beograda na svoje reke, nepovratno je ispustena.

...što i nije neko iznenađenje. Ne sećam se nijedne, ali nijedne prilike  da je dobro iskorištena.

Bg Metro smo menjali za Migove, ponudu da uđemo u EU 1990. smo menjali za Republiku Srpsku Krajinu, 6.oktobar za tranny radikale.

U stvari, iskoristili smo jednu - Olimpijadu u Sarajevu 1984...dokaz da dobre prilike nisu za nas.

edit: ne daj Bože da pronađemo naftu

Edited by April
Posted

Nije nam niko ponudio da uđemo u Evropsku zajednicu 1990, već su Delor i Santer 1991, kada je već bilo kasno, ponudili finansijsku podršku za ekonomske reforme koje bi bile uslov za početak prijemnih pregovora. 

Posted

na sta li ce da lici trg posle ove kise, zivo me zanima... slike u toku dana

Posted
16 hours ago, mraki said:

Nije sisa, nego Sika :D

:lolol:

ovo, i ono @slepa živana sa možda ove (?) teme "bez predaha" da se štampa na majice.

Posted
Nije nam niko ponudio da uđemo u Evropsku zajednicu 1990, već su Delor i Santer 1991, kada je već bilo kasno, ponudili finansijsku podršku za ekonomske reforme koje bi bile uslov za početak prijemnih pregovora. 

shto je bilo ono bash nepodnoshljivo loshe

sent from bubamoto