September 20, 20195 yr pa ja ne znam, zato pitam. ovim tempom kako idu stvari, za elementarno cemo se pitati da li tako stvarno treba sent from bubamoto
September 20, 20195 yr 4 minutes ago, gospa buba said: pa ja ne znam, zato pitam. ovim tempom kako idu stvari, za elementarno cemo se pitati da li tako stvarno treba sent from bubamoto Još par godina, i oni što su snimali Idiokracy neće verovati da smo već stigli dotle... Ima BG da izgleda ovako...
September 20, 20195 yr 4 hours ago, Mercuzzio said: Znao sam da je Đilas kriv... U Beogradu/Srbiji se desava svakodnevno pucanje magistralnih cevi, a u Americi na svakih 10 sekundi...
September 20, 20195 yr 2 minutes ago, Tsai said: Cek’, jel’ cela slika photoshop ili samo Mich Bjukenen na vrhu?
September 20, 20195 yr 35 minutes ago, Tsai said: auu.. sta uradise od grada moroncine. (bas prigodna fotomontaza)
September 21, 20195 yr Vesara dominira jutros na fleka tv. Bujica sranja u rangu jucerasnje poplave. Bukake po Djilasu evo vec pola sata. Fascinantno kakva ljiga od bica.
September 21, 20195 yr zna li neko gde ima ažuriranih podataka o nestanku vode? na sajtu vodovoda i kanalizacije stoje informacije iz lepše prošlosti