Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Izvozimo lekare i naučnike, a uvozimo pandure

Posted
11 minutes ago, nenad said:

ceo zemun gornji grad je postao kao kandahar

Pre je kao neki periferni Istanbul

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Posted
27 minutes ago, napadaj said:

Izvozimo lekare i naučnike, a uvozimo pandure

I to jeftine, kineske.:D

Posted
1 hour ago, pt 2.0 said:

Krenula sam juče bila da pogledam kocke izbliza i rešim sebi enigmu, ali nisam stigla do tamo. Valjda neće oposliti do subote sve. Ima stvarno da odem i gledam i sve se raspitam kod radnika.

evo još materijala na tu temu:

@mraki je izvesno u pravu, ona bela štrafta liči na masu kojom su zaliavane fuge, koja je kasnije skalpelom odlepljivana.

Evo na slici kockiju bez te mase (skinuta je ili nikad nije ni nalivana), čini mi se da se ipak radi o betonskim kockama kojima je jednu stranu "nalepljena" kamena ploča  (pretpostavljam da se ne radi o prostom lepljenju, nego se pri izlivanju betona na dno kalupa ubaci kamena ploča)

spacer.png

Posted (edited)

Današnji snimci, kontam da će sa peščanom podlogom i posle preslagivanja doći na isto.

Edited by mraki
Posted
49 minutes ago, Frile said:

evo još materijala na tu temu:

@mraki je izvesno u pravu, ona bela štrafta liči na masu kojom su zaliavane fuge, koja je kasnije skalpelom odlepljivana.

Evo na slici kockiju bez te mase (skinuta je ili nikad nije ni nalivana), čini mi se da se ipak radi o betonskim kockama kojima je jednu stranu "nalepljena" kamena ploča  (pretpostavljam da se ne radi o prostom lepljenju, nego se pri izlivanju betona na dno kalupa ubaci kamena ploča)

Ja ave vreme tako vidim - kao 1 materijan nalepljen samo s 1 strane na drugi.

Ali ljudi ovde kažu optička iluzija.

Na stranu što bih, ako su kocke skroz od granita i uvezene u Srbiju znala po drugom osnovu za taj uvoz i njegovu namenu. Zato me (između ostalog) i kopka.

Posted (edited)
23 hours ago, renne said:

Opet se ide na javnu raspravu da se ruši tošin bunar od ivićeve do autoputa, komplet parna strana.
Ko zna šta su mozgovi sad izmaštali

na javnu raspravu?

koliko znam na javnom uvidu je laudanov šanac ona jatagan mala tj potez između tb i marije bursać. odakle ti ta javna rasprava? plan za tb je usvojen po delovima i može samo da se rade izmene i dopune.

Edited by beta kentauri
Posted
na javnu raspravu?
koliko znam na javnom uvidu je laudanov šanac ona jatagan mala tj potez između tb i marije bursać. odakle ti ta javna rasprava? plan za tb je usvojen po delovima i može samo da se rade izmene i dopune.
Zar nije jatagan mala kod autokomande?

... Shiit has hit the fan...

Posted

A pa da to je taj šanac ovo ono...

... Shiit has hit the fan...

Posted
6 hours ago, mraki said:

Današnji snimci, kontam da će sa peščanom podlogom i posle preslagivanja doći na isto.

pa nisu valjda ovo presložene već propale?

Posted
31 minutes ago, slepa živana said:

pa nisu valjda ovo presložene već propale?

Opušteno. Kocka je. Ima još 4 strane.