slepa živana Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 45 minutes ago, extragluv said: +1 jutros nbg na svinje i kokos sad kao da i u centru krece da se oseca kaže i koleginica koja živi u bulevaru, sinoć neizdržljivo... kolega iz mirijeva potvrđuje. dakle u ovome smo skupa.
Arkadija Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Nesnosno smrdi na savskom vencu. Jbt, sta sada rade? Opet djubre njive?
gospa buba Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Nesnosno smrdi na savskom vencu. Jbt, sta sada rade? Opet djubre njive?nemamo mi toliko njiva.redom do shimanovaca skladishte do skladishta.nemamo ni stoke da nasere djubrivo -_-sent from bubamoto
mraki Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 (edited) To fontana upija mirise edit @extragluv Edited September 4, 2019 by mraki
Tihajeza Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 41 minutes ago, extragluv said: oko slavije se ne oseca nista Ja sam na samoj Slaviji, ne može da se diše.
Delija67 Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Hit dana https://www.youtube.com/watch?v=Bro2eeLabyo
Jumanji Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Ceo Beograd svinjac, smrdi apsolutno svuda. A turski busevi vraceni na ulice, bili Turci izmenjali im nesto u softveru i papucice gasa i kazu..vozi. Boz' pomozi!
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Jbt, grad smrdi ko da si stalno tik pored kaveza sa bizonima u zoo vrtu. Ispeglacu se
Frank Pembleton Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Ovde u blokovima ništa! ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 57 minutes ago, SNARC said: Osveta provincije. nie to provincija, to je neshto drugo.
Recommended Posts