đorđe geprat Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 u petak se vraćam u grad. moraću sve da obiđem da ocenim količinu sranja koje je vesićeva družina istovarila. spisak lokaliteta pravim na osnovu vaših postova.
Frank Pembleton Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Na N1 prenos sastanka građana koji su se pobunili oko seče na Košutnjaku sa predstavnicima vlade... ...shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Video sam slike restauriranog velikog stepeništa na Kalemegdanu, pa me zanima da li su završili tu radove? Jer, ako jesu, ono je za Sve sa nadam da nisu, i da je neko uslikao stepenište u nekoj fazi još nedovršene obnove...
Frank Pembleton Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Građani školuju institucije.Ali ova I'm na kraju rekla:To nije javna površina, raziđite se! ...shiit has hit the fan...
garmonbozia Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Prvo sam mislio da je Xenia ex-prva dama Srbije, ali ova žena je potpuni pajser. Realno se ovo može odbraniti i izdržati, za nedelju se najavljuje skup pa se vidimo na Košutnjaku.
Leia Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 3 minutes ago, Filozof manijak said: Video sam slike restauriranog velikog stepeništa na Kalemegdanu, pa me zanima da li su završili tu radove? Jer, ako jesu, ono je za Sve sa nadam da nisu, i da je neko uslikao stepenište u nekoj fazi još nedovršene obnove... Sta hoces, beli mermer visok sjaj... Mogli bi i da zafarbaju zlatnu borduru dezen Versace, ima da bude lepse nego kupatilo Cece Raznatovic
Frank Pembleton Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Prvo sam mislio da je Xenia ex-prva dama Srbije, ali ova žena je potpuni pajser. Realno se ovo može odbraniti i izdržati, za nedelju se najavljuje skup pa se vidimo na Košutnjaku. Oni su reagovali tek kad je NDB okupio ljude i probio ogradu i ušlo se u gradilište.Pri tome NDB nije uopšte to najavljivao kao "svoje" Da je frka, videlo se po saopštenju onih smradova iz Zelene stranke gde oni, kao "prekidaju proteste jer neki hoće da ih iskoriste".Tačno se vidi da je ovima frka od tog samo organizovanja građana... ...shiit has hit the fan...
Recommended Posts