Jump to content

Beograd

Featured Replies

zar ta "klasicna kanalizacija" nije poseban sistem u odnosu na ovu kisnu?

Raspad. U ulazu zgrade sam zatekao 6-7 ljudi kako kofama izbacuju vodu iz stana u prizemlju. Naravno van zgrade pošto se voda iz klonje vraćala unutra. Oko 2 sata smo izbacivali vodu iz stana (kasnije kroz WC, valjda je isteklo šta je trebalo) i sudeći po liniji koja je postala vidljiva bilo je oko 10cm vode. 

Ista situacija je bila u susednim zgradama, izađeš napolje sa kantom i vidiš još par likova koji rade isto. Ako se kiše budu nastavile ne znam na šta će sve ovo ličiti.

12 minutes ago, pbg12345 said:

jeste i ne moze tek tako nishta da zadje u nju. to mi je prva misao. druga je da nisu geniji mozda malo neshto popravljali u medjuvremenu, unapredjivali i osavremenjavali :ph34r:

pa to, nesto krupno su zajebali

nesto nisu odradili ili jos gore nesto  jesu uradili

ali bilo bi jako dobro da se ovaj put istera u potpunosti sta je to, da ne ostane na nagadjanju svakog od nas i tumacenju internet strucnjaka

sto zbog bezbednosti i mogucnosti zivota u ovom gradu na prvom mestu

ali zasto da ne i zbog politickih poena

ovo je nesto sto pogadja sve stanovnike, prilicno je ocigledno, nije bas lako za spinovati i moglo bi se usaditi u glavu vecini gradjana da su pored milenijumskih kisa i djilasa&solaka koji su licno zatrpavali sve odvode mozda  malo, makar malo odgovorni i ovi iz vlasti, za pocetak gradske

38 minutes ago, pbg12345 said:

Jeste,ali na zalost veliki broj odvoda za kisnu kanalizaciju su zapuseni.Mislim da su za to dosta angazovali onu firmu rastocnica i da se debelo tale sa njima jer nista uradili nisu.Ostaje da se molimo bogu da se ovo ne ponovi.

Edited by Блок_64

Doktor Zoran je živ!!

Foto: Tanjug / Filip KrainÄaniÄ

A Mali u fazonu “fala kurcu te sam pobegao na vreme sa te funkcije”

Edited by mraki

Ili još bolje: "Al smo uvalili kosku dobrom  doktoru Zoranu, hihihihi"

pa shta kaze chichichic? neke rechi? koje se chuju? :unsure:

Jel' svalio sve na kišu? Ako nije, zašto nije?

Zato što Djilas i Šolak...

mene bi bilo sramota da toliko sedim a tako beznachajna. vidite kako, za razliku od chchch, ana brnabic lepo savladala sve lekcije dosta brzo. shta je sa ovim chovekom? :unsure:

1 hour ago, gospa buba said:

pa shta kaze chichichic? neke rechi? koje se chuju? :unsure:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da se plavljenje autoputa na Novom Beogradu desilo zbog ogromnih padavina i zato što su "dve crpne stanice u jednom trenutku ispale iz funkcije".

Njihovim vraćanjem u funkciju stanje se vratilo na normalu, rekao je Radojičić gostujući u Jutarnjem dnevniku Radiotelevizije Srbije (RTS), navodeći i da na Novom Beogradu još ne rade četiri trafostanice.
On je potvrdio da tramvajski saobraćaj na Novom Beogradu i dalje ne funkcioniše, ali nije objasnio zašto niti kada će proraditi, navodeći samo da se "u tom delu rešava problem".
Ovo je težak trenutak, kao 2014. godine, konstatovao je Radojičić i dodao da su i klimatske promene uticale na sve.

Prema njegovim rečima, sada je kritična situacija sa naseljima na levoj obali Dunava, gde su predstavnici svih nadležnih službi na terenu i "daju svoj maksimum - prave kanale koji će ubrzati evakuaciju vode i drenažu tog terena".

Radojičić je naglasio da je u Borči za jedan sat palo 100 litara kiše po kvadratnom metru, što je "otprilike godišnji nivo za to područje", a da je "na stanje, nažalost, uticala i divlja gradnja u tom naselju".

klimatske promene. huh, dobro je.

kako jebemumater crpne stanice da ispadnu iz rada bash kad je najpotrebnije. a kad ne treba onda je sve u redu i niko ni ne pita da li rad :s_w:

Edited by gospa buba

Meni bode oči ovo da je 100 l/mgodišnji nivo za Borču!? 

Morao bih malo da guglam što ne stignem sad, ali nešto mi tu...

Edited by mraki