Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Više volim ljude nego svinje.

I kad bi svinje ugrozile postojanje ljudi borio bih se protiv njih koliko mogu.

Ali, jbt, svinje ne ugrožavaju ljude.

U stvari, svinje su ljudska tvorevina. Prirodne su koliko  i pšenica, psi i plastika.

E sad, malobrojne divlje svinje su divlje, neljudske životinje. Opasne.

No, mi umemo vrlo dobro da se branimo. 

Ne mogu nam životinje ništa.

A i za divlje svinje me baš briga. Jedem neku  mrtvu životinu svaki dan.

Ali. ne moramo ih sve pobiti niti se nešto mnogo iznenadjivati.

Nek blese na ostrvu. Nek žive. 

Ne moramo i tamo da se uguramo. Valjda.

To vam je kao kad vidite napušteno štene na stepenicama ulaza u vašu zgradu.

Šta ćete uraditi?

Mis'im, nije zezanje. Koliko je antičkih heroja zaginulo tako što ih je ubio/povredio vepar?

A koliko nas je otišlo na ostrvo i postalo herojem?

Edited by Bujodrag
Posted (edited)

Budjo, sta to nalupeta?

Edited by Arkadija
Posted
58 minutes ago, čekmeže said:

Bujo samo cepaj.

+1

Posted
12 hours ago, svashtabezneshto said:

lovce, tačnije lovačko udruženje, koliko sam ja danas uhvatila, je angažovala zoohogijena da im pomognu u uspavljivanju u prebacivanju u rezervat.

e dobro kad smo setili

jebo nas bog retardirani

Posted (edited)

Postoji odlican dokumentarac o regionu koji je zahvacen cernobiljskom katastrofom, zbog cega su ljudi iz te oblasti iseljeni. U nedostatku ljudi, u oblasti koja je pogodjena nuklearnom katastrofom, zivot buja kao nenormalan, pojavile su se biljne i zivotinjske vrste za koje se smatralo da su odavno istrebljene i da smo im dosli glave. Ukljucujuci i ukrajinskog divljeg bika, velicanstvenu zivotinju koju zovu evropskim bafalom.

Mi ljudi kako se negde prosirimo i "uredimo stvari" jebemo majku svemu zivom, sad se pokazalo u Ukrajini da bi bez nas priroda prezivela i nuklearnu katastrofu i oporavila se od nje. Jedino sto priroda ne moze da prezivi i oporavi se od toga su zapravo ljudi, ubedljivo najvece stetocine na planeti. Sto vise tupimo o "cuvanju planete" i "uspesnoj kohabitaciji s drugim vrstama" sve smo gori i gori.

Edited by harper
Posted
17 hours ago, Mark Rothko said:

Možda angažuju Patrolne šape Miše Vacića...

Patrolne papke

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

Patrolne papke

Patrolne papke za odbegle papkare. Seems legit.

Posted

Eto, apropos naših divljih svinja, evo primera kako se informacije iskrive kad se prebrzo šire i olako tumače.

Ova dva dobra čoveka su saznali da ima gladnih na planeti. :ohmy:

Da čak neki i umiru od toga.

Stoga  su rešili da im pomognu i obezbede zdravo i kvalitetno meso. (Monsanto stop!)

Ali, neki nestrpljivi fejzbukčija je pogrešno protumačio njihovu fotografiju i nastao je ceo hajp i linč na inter netu.

A jedina greška koju su napravili je što nisu sačekali da se slonovi još više ugoje. Bilo bi više mesa.

https://greenworldwarriors.com/2019/05/06/rich-businessman-proudly-kills-two-baby-elephants-and-poses-for-pictures/?fbclid=IwAR2RN2XZcNWYAqrneEgOTOuLFkx_efeCcyAE8jdDFsg04G_jflPv80HXsxU

Mike-Jines-a-partner-of-TopGen-Energy-ki

Posted

εἰρωνεία level at medium. 

Is it too much?

Posted

Jes malo smor al obavezno odgledati do kraja

Posted (edited)

Ovo ako prodje....

Ubuduće, tako, za svaku buku koju napravite, a koja je veća od 30 decibela, možete da očekujete posetu komunalca i kaznu od 5.000 dinara pa naviše. I to čak i ako se glasne aktivnosti odvijaju u toku “dozvoljenog” vremena, ukoliko premašuju 30 decibela. Uporede radi, razgovor uobičajenog tona proizvodi 50 decibela, usisivač 70, a dečji plač 120 decibela.

Takođe, nova odredba baviće se i promenom satnice kućnog reda. Umesto da se, kao do sada, dnevni odmor računa od 13 do 17 i od 22 časa do 6 ujutru, novim pravilima, dnevni odmor važiće od 16 do 18 časova, a potom od 22 do 7 sati izjutra.

U tom periodu biće zabranjena vika, trčanje, skakanje, igranje lopte i bilo kakva aktivnost koja narušava mir u zgradi, što uključuje i korišćenje bučnih kućnih aparata poput usisivača, veš-mašine, klime, glasne muzike i slično.

To praktično za štedljivija domaćinstva znači da mogu da zaborave na praksu pranja veša posle ponoći, što radi većina stanara, ali i da će još mnogo drugih aktivnosti o kojima i ne mislimo biti zabranjene. I u većini Srbije planira se uvođenje ovih pravila, a u pojedinim gradovima već su na snazi.

Recimo, kloparanje u stanu u visokim potpeticama ili klompama, pomeranje nameštaja, bušenje, istresanje mrvica preko prozora, biće podložni žalbama komšija.

KAZNE

• Skakanje - 5.000 dinara
  • Igranje loptom - 5.000
  • Korišćenje veš-mašine i usisivača - 5.000
  • Pušenje na stepeništu i u hodniku - 5.000
  • Tresenje stolnjaka i posteljine kroz prozor - 5.000

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/zaboravite-na-pranje-vesa-nocu-i-klimu-u-vreme-odmora-beograd-sprema-nova-pravila/8zhfjrp

P.S. hteo sam da okacim "Rokenrol za kucni savet" ali sam i dalje ljut na Boru :D 

Edited by Milosh76