radisa Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Just now, slepa živana said: kakav je to vepar u centru grada? Đuka izašao u šetnju?
slepa živana Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 3 minutes ago, radisa said: Đuka izašao u šetnju? pa je vepar ili bizon? meni liči na kuče
radisa Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 1 minute ago, slepa živana said: pa je vepar ili bizon? meni liči na kuče Pa dobro sad, šta ja znam razliku između vepra i bizona...
slepa živana Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Just now, renne said: pobegle mučene sa velikog ratnog ostrva pa odakle tamo svinje?
renne Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 pa ima tamo svinja, jelena, svakojakih živuljki sad je sve to potopljeno pa beže
slepa živana Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 5 minutes ago, renne said: pa ima tamo svinja, jelena, svakojakih živuljki sad je sve to potopljeno pa beže nisam to znala. pa jel ovo divlja svinja?
Frank Pembleton Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 nisam to znala. pa jel ovo divlja svinja?Ne nego je pitoma sa farme ali je maznula krznenu bundu u TC Ušće obukla i krenula da beži... ...shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 2 hours ago, renne said: pa ima tamo svinja, jelena, svakojakih živuljki sad je sve to potopljeno pa beže jeste. ima i međed momo
ToniAdams Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Otkud divlje svinje na vrr? Samo sam ptice tamo video. Prvi put čujem.
Valk Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ne znam za jelene ali ima na VRR kolonija divljih svinja, to je poznata stvar.
Recommended Posts