Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

Sad odjednom otvorena Visegradska...

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

Pa "zavrsili" su! Radili dan i noc i praznicims, dok ostali ispijaju espreso na Adi, oni rade!

zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna? 

Mozda su pomerili zapetu... :sleep:

Postoji mogucnost i da je neko samo pomerio barikade. Radnim danima ij je cuvao i nezadovoljstvo utisavao saobracajni milicioner, koga od jutros nema, a barikade su samo cusnute u stranu. Vozila taman skrenu, za toliko sam video, a sta se sad gore desava, boga pitaj.

1 hour ago, Arkadija said:

zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna? 

da, do 30.6.

to znachi do septembra.

mislim, uvek moze ponovo da se iskopa :hihi:

Edited by gospa buba

Cini mi se da su postavili kamere u dolini gladnih...sto je super

Kamere za?

Tu masovno prolaze kroz crveno a i gaze po gasu...tako da, sta je da je - nemam nista protiv. Mozda se i oslobodi jedna traka koja je uvek zakrcena, ali u to bas i ne verujem

tu studenti megatrenda tokom voznje ignorishu i zdrav razum.

Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj.

Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50.

Edited by Malvo

Postojanje kriminala ne utiče na to da li je neko podlac...

Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj.

Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50.
Ma prosto ih zabole. A za neke kombine po gradu je jasno da namerno prave sanja i onda ide priča : jel ovo hoćete, ovaj haos i zapuštenost!
Nema veze što su taj haos i zapuštenost sami proizveli...

...shiit has hit the fan...

E ovako bi bilo kada ništa nebismo radili ali mi radimo i zato je tako...pa bolje da radimo nego da neradimo...i tako u "o"   :fantom:

:cry: