Lancia Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 7 minutes ago, miki.bg said: Комунална полиција ће хапсити Београђане који не могу да докажу како су од куће доспели у други део града U jebem ti sve, procitah, ovo poprima vrlo ozbiljne znake ludila.
Jumanji Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Hahaha dovezo me komsija, majke mi...Ovo uopste nije daleko od njihovih nenormalnih "ideja"
Arkadija Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Vesić će sada da tuži taj portal koji je ovo objavio, a u sebi se ždere što se toga nije pre dosetio, kada su radili izmene zakona o komunalnoj miliciji.
Lancia Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 hour ago, Lezilebovich said: Mislim, jasno ti je da je izvor nasapatka... a ja curka. razbicu vas za ovakve vesti, de ja znam da to postoji a i meni je vec svaka nenormalnost ko dobar dan. fijuk.
Frank Pembleton Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Inače ovo "unapređenje" komunalne policije je ozbiljno zlo...
kurjak92 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Sad nekom ne smrkne drugom ne svane, jel se zna kolka je plata? i sta su uslovi? #pitamzadruga
Frank Pembleton Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 10 minutes ago, ToniAdams said: ds-ov izum Šta DS-ov izum? Ova nova ovlašćenja?
ToniAdams Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 19 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta DS-ov izum? Ova nova ovlašćenja? tebe bas jebe memorija? a sta ces.
pbg12345 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 a kako mene to nervira ta zaboravnost i odbrana neodbranjivog toboz ili valjda da se pokaze kako nisu svi isti, a time se zapravo pokazuje da su mnogo "istiji" nego sto zapravo i jesu
Frank Pembleton Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: tebe bas jebe memorija? a sta ces. Lepo sam te pitao ? Nova ovlašćenja, zvanje na informativni razgovor, zaustavljanje i kontrola vozila, rad u civilu...Asistencija prilikom isključenja struje , vode... Nemoj da te mozak sprečava...
Recommended Posts