March 3, 20196 yr 7 minutes ago, miki.bg said: Комунална полиција ће хапсити Београђане који не могу да докажу како су од куће доспели у други део града U jebem ti sve, procitah, ovo poprima vrlo ozbiljne znake ludila.
March 3, 20196 yr Hahaha dovezo me komsija, majke mi...Ovo uopste nije daleko od njihovih nenormalnih "ideja"
March 3, 20196 yr Vesić će sada da tuži taj portal koji je ovo objavio, a u sebi se ždere što se toga nije pre dosetio, kada su radili izmene zakona o komunalnoj miliciji.
March 3, 20196 yr 1 hour ago, Lezilebovich said: Mislim, jasno ti je da je izvor nasapatka... a ja curka. razbicu vas za ovakve vesti, de ja znam da to postoji a i meni je vec svaka nenormalnost ko dobar dan. fijuk.
March 3, 20196 yr Sad nekom ne smrkne drugom ne svane, jel se zna kolka je plata? i sta su uslovi? #pitamzadruga
March 3, 20196 yr 19 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta DS-ov izum? Ova nova ovlašćenja? tebe bas jebe memorija? a sta ces.
March 3, 20196 yr a kako mene to nervira ta zaboravnost i odbrana neodbranjivog toboz ili valjda da se pokaze kako nisu svi isti, a time se zapravo pokazuje da su mnogo "istiji" nego sto zapravo i jesu
March 3, 20196 yr 2 minutes ago, ToniAdams said: tebe bas jebe memorija? a sta ces. Lepo sam te pitao ? Nova ovlašćenja, zvanje na informativni razgovor, zaustavljanje i kontrola vozila, rad u civilu...Asistencija prilikom isključenja struje , vode... Nemoj da te mozak sprečava...