kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 3 minutes ago, pbg12345 said: svecki coek ti znas zasto si ziveo pa jebemu, ja sam mislio da su svi skapirali, nego da se ljudi sprdaju ok, timmy je timmy, on cesto pogresno razume zima/proleće 1991/92 extra je bilo
pbg12345 Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 uf tebra zalim slucaj al ok, cim si sa nama dobro je jos ja htedoh pitati otkud da si se zadesio na baniji posto jel poslednjih 25 godina nije bas atraktivna lokacija, a stariji ljudi kad kazes banija obicno asocijacija vojska u petrinji u nekom trenutku sam stekao utisak da je svaki drugi muskarac u srbiji stariji od 50 godina makar deo vojnog roka proveo u petrinji a gdes bio konkretno? ako ne pitam previse naravno
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 vp petrinja, a šunjao sam se okolo. kostajnica, dvor na uni, svodno...
ducca Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Jutros kao kroz sir ide saobraćaj, na nivou predbožićne pustoši. Zahvalnica svima koji se pridržavaju apela i voze prevozom ili još bolje sede kući
Timmy Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 15 hours ago, pbg12345 said: svecki coek ti znas zasto si ziveo pa jebemu, ja sam mislio da su svi skapirali, nego da se ljudi sprdaju ok, timmy je timmy, on cesto pogresno razume Izvini, ali znas koliko me zabolelo da pamtim gde si fi rodjen.. Na temi o Bg si sponenuo Baniju. I jeste logicno da si mislio na tu koju si mislio. Al posto je bg tema iz polusprdnje proverih. Al dovoljno da ti odmah vredjas.
Arkadija Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Saobracajj ne ide preko Slavije, ali su zato postavili veliki kamion sa ozvucenjem da sendvicari cuju vodjin glas.
Tihajeza Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 A i fontanu su oko podneva pustili na maksimum, sveeeee prskalice, prštalo je okolo, čitavi oblaci kapljica, da je bila smanjena vidljivost za automobile.
fonTelefon Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 3 hours ago, Timmy said: Izvini, ali znas koliko me zabolelo da pamtim gde si fi rodjen.. Na temi o Bg si sponenuo Baniju. I jeste logicno da si mislio na tu koju si mislio. Al posto je bg tema iz polusprdnje proverih. Al dovoljno da ti odmah vredjas. Samo vi malo stariji iz prigradskih naselja valjda znate da se stanica veoma dugo zove Dzordza Vasingtona i i da mladji ljudi nemaju to kao ikakav orjentir, jer kafana Banija odavno vise ne radi vec neki budjavi fast fud . Sve iz proslog veka. Mozete da kacite table ovde je nekada bio bioskop Drina i sl.
ducca Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Jebeni Brankov most, Brankova, Terazije...zatvorili za saobraćaj potpuno
Jumanji Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Sta znam, svi oko mene mladji-stariji zovu Banija i to se tacno zna gde je, ovako stanica Dz.Vasingotona u 29.novembra, too muchA bioskop Drina vec pojma nemam gde je.. misllm bio [emoji848]
fonTelefon Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 1 minute ago, Jumanji said: Sta znam, svi oko mene mladji-stariji zovu Banija i to se tacno zna gde je, ovako stanica Dz.Vasingotona u 29.novembra, too much A bioskop Drina vec pojma nemam gde je.. misllm bio Sledeca stanica.
fonTelefon Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Just now, Skyhighatrist said: Nemanjina Ima li neki od bilmeza advokata da napise tuzbu za ovo ili svi oni ucestvuju u lakrdiji zvanoj Srbija?
Recommended Posts