đorđe geprat Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 moj "trafika skver" moraće da menja ime. u subotu je bager rasturio kamenom obloženu trafiku na uglu balkanske i milovana milovanovića. u lokalu iza trafike nekada su se prodavale vojne uniforme. sada, vidim, tu je postavljena spomen izložba onih čije su fotografije bile izložene pred skupštinom. nadam se da to znači da će trotoar ispred skupštine biti sada drugačiji.
ajgor Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 On 25.5.2018. at 19:39, Frile said: Bogami ja sa uživanjem čitam šta Bane Gajić (autor ovog teksta) objavljuje na svom fejsu i imam samo reči hvale zbog temeljnog i odmerenog tumačenja istorije. Meni se čini da Bane Gajić koji piše na forumu Politikinog Zabavnika, u temi o starom Beogradu, nikako nije ovaj Bane Gajić sa Vicea - razlika u potkrepljenosti argumentima je nemerljiva.
djeneralche Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Mozda vise ljudi koriste isto ime, kao na forumu.
beta Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 ovaj bane gajić zna da bude brljiv, razlete mu se prsti preko tastature pa nikako da ih obuzda. zna mnogo o beogradu, posebno o senjaku. žao mi je što nemam priliku češće da ga čitam (jer je magarac).
Milosh76 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Zakrpili su kratere na Tramvajskom mostu... ako izdrze 2 nedelje, to ce biti uspeh
Milosh76 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Ne znam da li je za ovu temu ili ne... u TC Usce se naplacuje parking od pre par dana. Prva 3h su besplatna. U TC Rajiceva bilo je 2h besplatno, vec neko duze vreme je 1h besplatno...
Frank Pembleton Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Verovatno provalili da ljudi sve više koriste parking kao onaj na ulici dok su na poslu......shiit has hit the fan....
beta Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 On 1.6.2018. at 21:15, Milosh76 said: Ne znam da li je za ovu temu ili ne... u TC Usce se naplacuje parking od pre par dana. Prva 3h su besplatna. U TC Rajiceva bilo je 2h besplatno, vec neko duze vreme je 1h besplatno... pa i u delti će početi da naplaćuju. još početkom godine su postavili rampe.
James Marshall Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 U onom Maksiju na Autokomandi isto uveli neki dan, sat za sž, nakon toga po 200 dindži.
đorđe geprat Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 kad ulazim u pet centar na nbg, baja obezbeđivač strogo prati da li ulazim u radnju. opet, na vidikovcu, stalno je podignuta rampa na ulazu u parking za "uradi sam"
El Guapo Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Zasto je bul. Oslobodjenja raskopan? Zar nije kompletno renoviran pre par godina?Sent from my LEX820 using Tapatalk
renne Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Stugao Yandex.Taxi Da li će sad udruženja blokirati grad kao za Car Go. baš se pitam
Zeleni sto Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Yandex.Taxi radi sa taksistima. Biće zanimljivo, ali u svakom slučaju bolje što su došli, ko hoće da se baš vozi taksijem, a da može da oceni vozača i da bude siguran da nije divlji ima opciju.
Lezilebovich Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 A sta je to i sto je bolje od taksija ? Sme li zutom trakom ?
Recommended Posts