Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

moj "trafika skver" moraće da menja ime. u subotu je bager rasturio kamenom obloženu trafiku na uglu balkanske i milovana milovanovića.  u lokalu iza trafike nekada su se prodavale vojne uniforme. sada, vidim, tu je postavljena spomen izložba onih čije su fotografije bile izložene pred skupštinom. nadam se da to znači da će trotoar ispred skupštine biti sada drugačiji.

Posted
On 25.5.2018. at 19:39, Frile said:

Bogami ja sa uživanjem čitam šta Bane Gajić (autor ovog teksta) objavljuje na svom fejsu i imam samo reči hvale zbog temeljnog i odmerenog tumačenja istorije. 

Meni se čini da Bane Gajić koji piše na forumu Politikinog Zabavnika, u temi o starom Beogradu, nikako nije ovaj Bane Gajić sa Vicea - razlika u potkrepljenosti argumentima je nemerljiva. 

Posted

Mozda vise ljudi koriste isto ime, kao na forumu.

Posted

ovaj bane gajić zna da bude brljiv, razlete mu se prsti preko tastature pa nikako da ih obuzda.

zna mnogo o beogradu, posebno o senjaku.

žao mi je što nemam priliku češće da ga čitam (jer je magarac).

Posted

Zakrpili su kratere na Tramvajskom mostu... ako izdrze 2 nedelje, to ce biti uspeh

Posted

Ne znam da li je za ovu temu ili ne... u TC Usce se naplacuje parking od pre par dana. Prva 3h su besplatna. U TC Rajiceva bilo je 2h besplatno, vec neko duze vreme je 1h besplatno...

Posted

Verovatno provalili da ljudi sve više koriste parking kao onaj na ulici dok su na poslu...

...shiit has hit the fan....

Posted
On 1.6.2018. at 21:15, Milosh76 said:

Ne znam da li je za ovu temu ili ne... u TC Usce se naplacuje parking od pre par dana. Prva 3h su besplatna. U TC Rajiceva bilo je 2h besplatno, vec neko duze vreme je 1h besplatno...

pa i u delti će početi da naplaćuju. još početkom godine su postavili rampe. 

Posted

U onom Maksiju na Autokomandi isto uveli neki dan, sat za sž, nakon toga po 200 dindži. 

Posted

kad ulazim u pet centar na nbg, baja obezbeđivač strogo prati da li ulazim u radnju.

opet, na vidikovcu, stalno je podignuta rampa na ulazu u parking za "uradi sam"

Posted

Zasto je bul. Oslobodjenja raskopan? Zar nije kompletno renoviran pre par godina?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Posted

Deo je renoviran, sad rade gornji deo

Posted

Stugao Yandex.Taxi

Da li će sad udruženja blokirati grad kao za Car Go. baš se pitam

Posted

Yandex.Taxi radi sa taksistima. Biće zanimljivo, ali u svakom slučaju bolje što su došli, ko hoće da se baš vozi taksijem, a da može da oceni vozača i da bude siguran da nije divlji ima opciju.

Posted

A sta je to i sto je bolje od taksija ? Sme li zutom trakom ?