James Marshall Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Prejaki su, pravi šibicari sa autobuske, ono, gledaju da zajebu i post faktum. Sledeće godine mogu komotno da organizuju trku zadovoljstva samo, pazi da će bilo kom ozbiljnijem trkaču da zviždi jaje da se cima po BG. Više kredibiliteta je ostalo u Krosu RTS.
Hella Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 (edited) 23 hours ago, James Marshall said: A možda se jednostavno i ovim ruši taj mit o Beogradu kao nekom mjestu u kome su svi koji su u njemu rođeni automatski neka gospoda, evo najviše ga ruže i upropaštavaju gradske face™ poput kvazihuligana sa Severa u bordo odijelu i maratonac sa bugarskim prebivalištem. +1 taj mit o kasabi kao nekom epicentru urbanosti nije pio vodu otkad je urbanost izmišljena Edited April 25, 2018 by Hella
pt 2.0 Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Kad vidim 30+ duša (znojavih?) na stanici kod SKC-a lepo mi dođe da legnem na beton i plačem do oktobra. Imamo letnje vreme, letnje vrućine i letnji režim saobraćaja.
Anonymous Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Na pešaka pala fasada u centru Beograda, teško povređen
katamaran Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 cudo da se ne desava svaki dan kakve su fasade. Meni je svojevremeno stena prosla kroz soferku na kolima. Auto mi zavrsio na beogradskom programu. Nisam ni hteo da se proterujem jer je budzovanska zgrada. Jedan od stanara je bio Mirko Marjanovic, prejake su mi bile sanse za odstetu.
Sam Spade Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 On 24.4.2018. at 13:05, James Marshall said: panađur Pečenjijada, ko danas koristi izraz panađur?
jms_uk Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 43 minutes ago, katamaran said: Sta se ovde desilo?
katamaran Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 (edited) Verovatno ga je Sava odnela na most kad je nadosla. Ne znam gde mu je inace lokacija, nisam ga nesto primecivao u tom delu. Stoji ovako vec par nedelja. edit: tu mu je lokacija. Samo je malo posao nizvodno https://www.google.com/maps/place/Da+rezervisem+-+SINDIKAT+splav+-+Beograd/@44.798861,20.4369817,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xedbe20b2523d96bd!8m2!3d44.798861!4d20.4369817 Da oce Sava sve da ih otera podvodno... Edited April 29, 2018 by katamaran
Anonymous Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 U tom delu Save poslednjih godina stalno pokušavaju da zapate krimi splavove, ali im uopšte ne polazi za rukom, ima uzvodno neki splav u obliku zatvora recimo, ali nikako da se otvori.
katamaran Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 (edited) Mislim da znam na koji mislis. Bas sam ga danas nesto gledao, totalno oronulo izgleda. Tu su doterali i Lastu kad su je oterazli iz BNV al nisam siguran da je jos tu. U principu se trudim da te splavove sto manje primecujem jer ih mrzim iz dna duse. Tu verovatno nikad nece cvetati nocni zivot jer je malo nezgodno za prici kolima. Jednom sam video idiota koji je krenuo kolima pored Stenke. Onaj uski deo gde se jedva dve bicikle mimoidju. Stigao nekako do onih stepenica pa se zaglavio i ne moze ni napred ni nazad. Dzentlmen(onaj sto je umlatio zenu) i dama je tu malo iznad. To su opravili posle pozara pa valjda radi i danju. redovno smaraci parkiraju po bici stazi a i bez njih nije nimalo zgodno za prolaz. edit: da ilustrujem gde je covek hteo da prodje kolima Edited April 29, 2018 by katamaran
Anonymous Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Quote Sva mesta ispod košutnjačkih "pečurki" su zauzeta, vatra raspaljena, a miris roštilja proširio se ovom beogradskom šumom. Neki su pokazali neodgovoran odnos prema prirodi, posekavši košutnjačko drveće. Biće ovde mrtvih.
pacey defender Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Neki seku za božić, neki za prvi maj. Razlika?
Recommended Posts