Tihajeza Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 12 hours ago, Anonymous said: Srušena čuvena kafana "Čuburska lipa" Ovi balusteri na vencu su baš lepo naglašavali čuburski duh i arhitekturu, a zelena fasada je tu da potcrta to prirodno, drveno ime koje kafana nosi, pošto samo drvo, jel, nije dovoljno... Štos mene tiče nek nastave do Maksima Gorkog i milina. Spoiler
akibono Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Ostadoh potpuno zatečen i blago šokiran izgledom nove metalne ograde koja razdvaja saobaćajne trake na početku Bulevara V.Putnika, kod Ruda tj. Prokopa... Toliko vrišti 'nebezbednošću' i vrlo skorim žrtvama, počev od toga da je jednostavno utiplovana i ušrafljena u stari beli dronjavi ivičnjak, preko apsolutne 'netransparentnosti' iz bar 70% uglova kad prolaziš, težine, trenutne tamno sive boje, itd.... Ona stara crveno-bela sa metalnom mrezom je bar delovala da ima nekog smisla, plus što sam i video više puta da je poslužila svrsi i zaustavila neke manijake koliko-toliko bezbedno (na ovom istom potezu kao i dole kod Sajma)... nemam pojma jel ovo već postavljano po gradu ili je sad baš predizborna premijera, kao ni dal je po nekom 'EU bezbednosnom standardu', ali baš izgleda ko najobičnija i najjeftinija zavarena metalna teška ograda od četvrtastih profila... kud ne ponesoh telefon jutros :P
beta Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 prolazila sam rano jutros dok su je montirali. mrak, pada kiša, jedva se vidi prst pred nosom a radovi bedno obezbeđeni. jedan kamion sa rotacionim svetlom i okolo postavljene zaštitne ogradice koje se jedva naziru u mraku. neko je mogao da pogine.
hazard Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 18 hours ago, MancMellow said: To ti je ko one slike sa pocetka XX veka kako ce nesto izgledati u buducnosti. A onda da te neko baci u 2080 video bi nesto boga pitaj sta.
Anonymous Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 (edited) 11 hours ago, Tihajeza said: Ovi balusteri na vencu su baš lepo naglašavali čuburski duh i arhitekturu, a zelena fasada je tu da potcrta to prirodno, drveno ime koje kafana nosi, pošto samo drvo, jel, nije dovoljno... Štos mene tiče nek nastave do Maksima Gorkog i milina. Reveal hidden contents A ja pomešao sa onom kafanom u gradiću Pejtonu (zaboravih ime), gde sam jeo odličan roštilj svojevremeno. Za ovo čudo me zabole, tu nikad nisam ni sedeo. Edited February 13, 2018 by Anonymous
Milosh76 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Sve ulice u Beogradu su prohodne, čak i one u višim delovima pod Avalom i Kosmajom, a javni saobraćaj nesmetano funkcioniše, izjavio Goran Vesić. Zanima me samo, koji sneg?!
gospa buba Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 sneg ochigledno nije prepreka. mi smo u eksperimentu i gospod nam se smeje. dok rachuna standardne devijacije -_-sent from bubamoto
Anonymous Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Radovi na Brankovom mostu su, takođe, završeni pre roka po njemu. To što na levoj strani mosta (od centra grada) uopšte ne postoji ograda nije problem. Utoliko gore po realnost.
katamaran Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 On 2/12/2018 at 9:01 PM, Anonymous said: Srušena čuvena kafana "Čuburska lipa" Meni ovde jedino zao lipe. Valjda je 90 godina bila tu. Otkud ovolike nindza okrnjace po gradu? Prepun ih je centar. Svakih stotinjak metara nova gomilica.
Recommended Posts