November 14, 20177 yr E jel vam stigao račun za Infostan?Nije. Sad sam ih zvao, neko (pošta?) tu štrajkuje tako da nema ništa od računa. Ali zato možeš da im izdiktiraš ident broj sa prošlog računa i datum rođenja vlasnika i (uz tradicionalno čekanje da se oporave nakon pad sistema) da dobiješ iznos oktobarskg računa.
November 14, 20177 yr Тешко, зато што углавном имаш више ”вертикала”, односно цеви крећу из подрума на горе, једна за кухиње, друга за купатила, вц и сл. Немаш један улаз воде у сваки стан, и не знам ни где би могао да посадиш водомер да буде читљив споља? Hvala na odgovoru. U mojoj zgradi vertikale su udešene tako da ima 4 vertikale, i 4 stana po spratu, tj, vertikala po stanu. čak imam i glavni ventil u kupatilu koji reguliše protok vode u celom stanu. To me zavaralo da pomislim da se može ugraditi poseban vodomer
November 14, 20177 yr Kakva je situacija sa gazelom uskoro krecem. Da se spremim kao Mad Max? Sent from my Le X620 using Tapatalk
November 14, 20177 yr Kakva je situacija sa gazelom uskoro krecem. Da se spremim kao Mad Max? Sent from my Le X620 using Tapatalk trenutno je kolaps, al' ti dok dođeš u ponoć, srediće se
November 14, 20177 yr Kakva je situacija sa gazelom uskoro krecem. Da se spremim kao Mad Max? Sent from my Le X620 using Tapatalk brt opusti serekao si da znaš da plivaš
November 14, 20177 yr Lako je brate kada se hraniš iz kontejnera, onda uz jadnu australijsku platu uštediš za avion, a ne Moća jadan jede burek iz pekara i onda mora da pliva do NBG.
November 14, 20177 yr Kakva je situacija sa gazelom uskoro krecem. Da se spremim kao Mad Max? Sent from my Le X620 using Tapatalk Ajde brate, sve je spremno, blokovi drhte!