Moća Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ja imam sudjenje u utorak u privrednom u Masarikovoj ulici jel me kaci nesto invazija Turaka s obzirom da stizem sa auto puta?
Далибор Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Kreni ranije, pogotovo ako moraš da se parkiraš negde
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 kreni 60 min ranije, imaš garažu u masarikovoj odmah pored suda za prking ako i stigneš dosta pre vremena sedi u grinet(preko put) na kafu
Moća Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Znam za garazu bili smo vec jednom tako da to nije problem. Krenucemo oko 8 sto je sigurno sigurno je.
Friend Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Taj Grinet Masarikovoj je zadimljen za sve pare. Imas tu blizu Monument.
ajgor Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Nedostaje li još kome stavka za vodu na septembarskom računu za Infostan? Ubr, ja sam na Zvezdari.
Skyhighatrist Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Ja imam sudjenje u utorak u privrednom u Masarikovoj ulici jel me kaci nesto invazija Turaka s obzirom da stizem sa auto puta? Sultan stiže večeras činimiske, a kuda će se kretati u toku dana slabo ko zna...
Frank Pembleton Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sultan stiže večeras činimiske, a kuda će se kretati u toku dana slabo ko zna...Možda i prođemo jeftino, ide i u obilazak Raške i N.Pazara, verovatno 11-og ...
Skyhighatrist Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Koja će dole ludnica da bude majko mila...
đorđe geprat Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) Možda i prođemo jeftino, ide i u obilazak Raške i N.Pazara, verovatno 11-og ... plašim se da ćemo da prođemo skupo posle priče kako tamo vlada teror. Edited October 9, 2017 by djordje geprat
Frank Pembleton Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 plašim se da ćemo da prođemo skupo posle priče kako tamo vlada teror.Ja sam čovek samoživ, mislim na saobraćajne probleme ;-)
Recommended Posts