October 8, 20177 yr Ja imam sudjenje u utorak u privrednom u Masarikovoj ulici jel me kaci nesto invazija Turaka s obzirom da stizem sa auto puta?
October 8, 20177 yr kreni 60 min ranije, imaš garažu u masarikovoj odmah pored suda za prking ako i stigneš dosta pre vremena sedi u grinet(preko put) na kafu
October 8, 20177 yr Znam za garazu bili smo vec jednom tako da to nije problem. Krenucemo oko 8 sto je sigurno sigurno je.
October 9, 20177 yr Nedostaje li još kome stavka za vodu na septembarskom računu za Infostan? Ubr, ja sam na Zvezdari.
October 9, 20177 yr Ja imam sudjenje u utorak u privrednom u Masarikovoj ulici jel me kaci nesto invazija Turaka s obzirom da stizem sa auto puta? Sultan stiže večeras činimiske, a kuda će se kretati u toku dana slabo ko zna...
October 9, 20177 yr Sultan stiže večeras činimiske, a kuda će se kretati u toku dana slabo ko zna...Možda i prođemo jeftino, ide i u obilazak Raške i N.Pazara, verovatno 11-og ...
October 9, 20177 yr Možda i prođemo jeftino, ide i u obilazak Raške i N.Pazara, verovatno 11-og ... plašim se da ćemo da prođemo skupo posle priče kako tamo vlada teror. Edited October 9, 20177 yr by djordje geprat
October 9, 20177 yr plašim se da ćemo da prođemo skupo posle priče kako tamo vlada teror.Ja sam čovek samoživ, mislim na saobraćajne probleme ;-)