đorđe geprat Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Kakav hao u gradu. Novu Beograd kolaps. Zatvara se autoput u pravcu Zagreba naleteo sam na to zatvaranje. sva sreća, izlazio sam kod studenjaka. putme vodio u surčin. kolonase razvukla do sava centra. koji je bio razlog?
radisa Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Još traje, mislim da je bila saobraćajka. Ja došao iz pravca zagreba, video gužvu, ostavio kolegu u bg, otišao da pojedem, vidim gužva se razišla, krenem za NS i jbg, nije se razišla skroz.. :) Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Đipalo Junuz Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ono što ja znam da se dešava ovih dana je zamena odbojnika između traka na potezu od Zmaja do Nacionala, možda je to napravilo haos... Zatvore u oba smera levu traku od isključenja za Bežaniju do posle Zmaja.
radisa Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ja bih rekao da sađm video prevrnut kamion, kad sam dolazio iz zg, ali nisam sigzuran... Ali, evo sve sam bliži izlasku pa javim šta je bilo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
radisa Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Sad gledam blic, pa je nesposonbnih li ljudi, oni od pola 4 ne mogu da naprave da radi saobraćaj... Koji kreteni, sunce ti kalaisano... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
renne Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nisu nesposobni, nego nemaju mašine za ovakvu situaciju
radisa Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nisu nesposobni, nego nemaju mašine za ovakvu situacijuA ta jarbole imaju... I ostale gluposti... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 prvo se okrenuo neki kamion kod ikarbusa i napravio kolaps ka šidu i nekih pola sata su bile zatvorene sve tri trake, onda su počeli da puštaju a u međuvremenu je u suprotnom smeru, gde je inače jedna traka u out-u, došlo maltene u isto vreme do dva sudara
radisa Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 E sad jbg, sedim sat vremena u autu, ustao sam jutros u 4, moram još da radim kad stihnem kući, a treba da sam u 9 ujtru opet u bg... Naravno da sam ispižđen... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
renne Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ovo danas je bila pokazna vežba kako grad očajno funkcioniše, i kako nemamo mehanizaciju za ovakve slučajeve, a bacaju se pare na sve moguće gluposti
Đipalo Junuz Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Nije mogao kamion da se skloni odmah jer je Vučić na televiziji, nema ko da skoči u smet zakači sajlu za kamion. Šta ti nije jasno, zlonamerni građanine?
Đipalo Junuz Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Pokušaj zajebavancije sa osvrtom na surovu realnost i Vučićevu svemoć i najboljost u svemu. Nevrmajnd.
Recommended Posts