Jump to content
IGNORED

Dokumentarci

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

the cove.gledajući ovo nisam mogao da se ne setim onih koji očekuju nešto za svojih 40 evra!

• 2 weeks later...
Posted
TrumboDobar dokumentarac o pre svega čini mi se crnoj listi i makartnijevom progonu, a onda tek o jednom od najboljih scenarista staaarog holivuda. Malo smetaju glumci koji se trude da Daltonišu i lepo me podsećaju na to zašto mrzim glumce, zbog prevelikog fejka.I naravno hvala Nautilusu i desanki koji su me odveli do ovog filma
trumbo.jpg
Posted (edited)
Waiting-for-%22Superman%22-Movie-Poster.jpgwaiting for supermandobar dokumentarac, po meni. bolje uradjen od slicnih filmova koji se bave istom tematikom (tj. skolstvom i obrazovanjem) i svakako objektivniji od, recimo, the lottery u kome se takodje pojavljuje george canada (retko harizmatican lik). AmericaTheBeautifulPoster.jpgamerica the beautifulo opsednutosti izgledom i uopste, lepotom. pih, ne znam. nije los film. ali ne bih ga bas ni preporucila. pomalo traljavo odradjen.ako neko zna za neki bolji film a da je ova ili slicna tematika, dajte neku preporuku. Edited by Patty Lee
Posted

Zna li neko gde naci dokumentarce obrazovnog karaktera o busenju i proizvodnji nafte? Nesto u stilu Diskavery dokumentaraca

• 2 weeks later...
Posted
Exporting-Raymond-Movie-Poster.jpgExporting Raymondcreator serije everybody loves raymond ide u rusiju da napravi rusku verziju ove serije. zanimljiva premisa, ali nisam bas odusevljen konacnim proizvodom...
Posted
http://www.youtube.com/watch?v=GYzYGDk2lIADzon sinkler je bitna njuska kontrakulturnog pokreta iz 60s, 70s. Izmedju ostalog i jedan od osnivaca Belih Pantera. Biva osudjen na 10 god. za prodaju 2 dzokavca. To je i jeste razlog da se odrzi humanitarni koncert u njegovu cast. E, o tom koncertu je ovaj dokumentarac. Dakle, samo za tvrdokorne fanove - Fil Oks, Arci Sep, Stivi Vonder, Dzon Lenon i Alen Ginzberg.
Posted
374272-phil_ochs_there_but_for_fortune_01_large.jpgKlasican dokumentarac. Ljudi iz Filovog okruzenja (porodica, muzicari i politicki istomesljenici) post mortem prebiraju po secanjima i prepricavaju anegdote. Sve to ispresecano veoma kvalitetnim snimcima i fotografijama iz tog vremena, zakljucno sa samoubistvom.