čekmeže Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Koliko sam shvatio bila je projekcija samo juče u celom svetu i to je to. Zato verovatno nije ni bilo prevoda na srpski.
I*m with the pilots Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Koliko sam shvatio bila je projekcija samo juče u celom svetu i to je to. Zato verovatno nije ni bilo prevoda na srpski.U Frankfurtu se daje i sutra kao drugi termin, ali ništa od toga, mrtva sam bolesna. Biće još neke prilike valjda.
halloween Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 (edited) Attenzone, attenzione! Karlo Goldoni: Venecija, velika pozornica sveta Edited January 2, 2020 by halloween
Mil@n Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 U više navrata sam preporučivao ovaj Doc. Čak sam ga bio i upovao na youtube jednom, ali su ga skinuli, slučajno vidim da ga sada ima. Jedna od, meni barem, najpotresnijih priča koje sam ikad odgledao, a i sam doc je jedna od najboljih stvari koje sam ikad gledao... Obavezno štivo, sjajno snimljeno, priča kakvu samo život može da napiše... Svaka preporuka.
Mislilac Uskok Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Gledao sam jedan o Maovoj Kini na Historiju, kako je doživljavana kod zapadnih studenata. Kaže student iz Beča, naravno da je postao maoista, jer Prag mu je na svega 60-tak kilometara, pa je mogao da proveri da to tamo nije utopija, ali zato Kina... ona je bila dovoljno daleko da se dovoljno dugo ne saznaju blagodeti kulturne revolucije.
ultra plasticni Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 https://m.imdb.com/title/tt8399690/ Dobra fotografija
Pmaker Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Možda je već spominjan, Honeyland odličan.https://www.imdb.com/title/tt8991268/
Moća Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Pink Floyd: The Story of Wish You Were Here Meni se svideo, iako je o albumu razjasnjava dosta o clanu koji je otisao u aut i izbacen je iz grupe.
Pmaker Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 ^^ Naravno, naslovna pesma i Shine On You Crazy Diamond su direktno povezane sa Syd Barrettom.
Ravanelli Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 bathsit valley, mockumentary na wild wildo country je piš živi
Ravanelli Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 (edited) Kiosk, narafski Documentary now s3e1 i s3e2 Ako nisi, obavezno i ovu parodiju na Marinu Abramovic, waiting for the srtist. Glumi Cate Blanchett Edited January 18, 2020 by Ravanelli
Redoran Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Ako neko voli staru školu dokumentaraca, slučajno nabasah na ovo: Ukratko: poljski jevrejin iz Amerike se nakon pada gvozdene zavese vraća u rodno selo da sazna ko je od komšija tokom okupacije ubio njegovog oca i mlađeg brata. Na kraju filma pronalazi raku i kosti. Sve urađeno u dobrom starom socijalističkom stilu: izuzetno turobna atmosfera, nema muzike, nema dramaturške naracije. Na sve to idu never viđene pojave seljana, gledaš ih šta pričaju i tačno vidiš da svi znaju šta se desilo ali bi najradije da prećute i zaborave. Gomila detalja o tome kako su se jevrejske porodice po ciči zimi krile po šumama i kako se ko pokazao kada im je trebalo doturiti komad hleba ili odeće. I neverovatno držanje ovog čoveka koji sve to mirno sluša i normalno komunicira, i slama se tek na kraju, kada iz blata proviri lobanja. Opako teška stvar ali mislim da vredi pogledati.
John Coltrane Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 https://www.imdb.com/title/tt8904630/ Gledao neko, kakav je?
Recommended Posts