Pokojni Ruxin Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pa da, podrazumeva da su ti komp upaljen i torrent klient već upaljeni (ja komp i ne gasim, a ovo drugo ne bi trebalo nikom da predstavlja problem sa obzirom na to koliko resursa troši utorrent)...mislim da po defaultu ne postoji nikakva akcija posle dodavanja, samo krene download - to valja znači ono automatically load .torrents from :)
Frank Pembleton Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pa da, podrazumeva da su ti komp upaljen i torrent klient već upaljeni (ja komp i ne gasim, a ovo drugo ne bi trebalo nikom da predstavlja problem sa obzirom na to koliko resursa troši utorrent)...mislim da po defaultu ne postoji nikakva akcija posle dodavanja, samo krene download - to valja znači ono automatically load .torrents from :)OK i to je korisno ako negde na drugom kompu nadjes neki zanimljiv torent...Samo sam ja pomislio na upravljanje programom, npr. zaustavljanje downloada itd...
Al-Khwarizmi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Pre dve nedelje Dropbox je povećao referral bonus duplo, sa 250 na 500 MB, kao i maksimalan besplatan prostor koji se tako može dobiti sa 8 na 16 GB. Što je najlepše, svi stari referrali su retroaktivno povećani. Mašala!
Venom Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Da, to je lepo, zato sam i pomislio da je ovo nesto za gDrive stvarno ozbiljno. Vise mi se ipak svidja sto su promenili dizajn. Mozda nije od skora, nisam se neko vreme logovao. U svakom slucaju, daleko je bolje i preglednije.
ZoNi Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ko koristi Dropbox, može da od njega napravi muzički plejer koji radi sa bilo kog kompa :)http://www.zoniweb.com/2012/04/droptunes.html
Indy Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Google Drive je (skoro) spreman...Google outdoes Dropbox by giving you 5GB of capacity for free, 25GB for $2.49 a month, 100GB for $4.99 a month, or, if you're feeling like pushing the envelope, there are other tiers including $50 a month for 1TB and $800 a month for 16TB. Dropbox's free tier ends at 2GB (unless you cajole your friends into joining with your referral code), then jumps to US$9.99 monthly for 50GB or US$19.99 monthly for 100GB. http://www.youtube.com/watch?v=wKJ9KzGQq0w
JozoMujica Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ovi (Google) kako su krenuli, ako prsnu nestade ceo Internet. :D
Behemoth Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nema sta Google da krece, vec je tako...ako prsnu haos ce da nastane...
jms_uk Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Stiglo! Congratulations! You can start using Google Drive for your account Mada sam Dropbox korisnik vec neko duze vreme, i tu imam nesto preko 5gb, a i fino radi sa mojim mekom, mekom na poslu i ajfonom.
vin Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 kako imas 5 gb? ja imam 2.5gb. jel to raste vremenom ili?
jms_uk Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 kako imas 5 gb? ja imam 2.5gb. jel to raste vremenom ili?Dobijes nesto kad ubedis druge da se uclane i instaliraju DB. A bilo je i nekih posebnih promocija u pocetku za early adopters + [relativno] skoro nesto sa [automatskim] upload-om slika...
dunja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) 5.5 :D(privolela 6 izgubljenih dusa) Edited April 26, 2012 by Quince
eye of the beholder Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) dropboxmetrija.... 3,5 gbNe mogu da se setim jel obe strane dobijaju 500mb ili samo jedna kada se "učlanjuju"?Ako obe strane dobijaju, da lepo razdelimo e-mailove i milina.... Edited April 27, 2012 by eye of the beholder
dunja Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 trebalo bi da obe strane dobiju.Imam jedno pitanje. Kada sharujem folder X sa osobama A, B, C, a folder X1 (u folderu X) sa osobama A, B, C, D, E, F, da li osobe D, E, F dobiju pristup celom folderu X, ili samo podfolderu X1, kako im je i dato? Cini mi se da mi se desilo da su dobili pristup celom folderu, al nemam nacina kako da proverim da li sam zaista podelila samo taj podfolder, mada sam prilicno sigurna.Ako neko bude sharovao u nekoj takvoj kombinaciji, pls da obrati paznju. fala :)
Recommended Posts