paculla Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 da li je ovo narandzasto pakovanje tecnog jogurta koje nije na francuskom na luksemburskom ili holandskom? lici na buttermilch, ali mi nesto ima visak slova.
msmodesty Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 da li je ovo narandzasto pakovanje tecnog jogurta koje nije na francuskom na luksemburskom ili holandskom? lici na buttermilch, ali mi nesto ima visak slova.da, da tecni jogurt - botter mellech na luxemburshkom ili lait fermente na francuskom - odlican! opet ista prica, do pre par godina nisu ni znali st aje tecni jogurt ili kore za pitu - sad sve znaju da prave
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hej, nije buttermilch isto sto i tecni jogurt (ako je ovo sto mi pijemo pod tim imenom reper:))
paculla Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 pa nije, ali ne znam kako druggacije da ga zovem. moja drugarica je mesala nemacki jogurt (masnoca i konzistencija) i buttermilch (tecnost i kiselina) da bi dobila nesto nalik kravici. bese dobro.....
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 razlicita je kultura, vise lici na kefir, plus sto se u procesu proizvodnje dodaju grumuljice butera, to je ono sitno u ustima....
Razzmatazz Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 đe s ti vido skupo?! kola, šveps, čajna, senf, sok, alkohol, mileram, mleko i tegle i kutije.Držiš Miralema u frižideru? Ah, zato si nabavljao one latex gaće sa prorezom...
msmodesty Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) razlicita je kultura, vise lici na kefir, plus sto se u procesu proizvodnje dodaju grumuljice butera, to je ono sitno u ustima....ovaj nas koji proizvodi lokalna firm Luxlait je skoro identican kravici i po masnoci i po konzistenciji - nema grumuljica, obican, obican PKB jogurt, skrozEdit - sad ste me naterali da opet odem da probam - ode flasha levo :) Edited August 27, 2009 by msmodesty
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ovaj nas koji proizvodi lokalna firm Luxlait je skoro identican kravici i po masnoci i po konzistenciji - nema grumuljica, obican, obican PKB jogurt, skrozhahah, znaci lazu vas .... samo ti uzivaj i kad budes vozila kroz nemacku svrati na neki autogrill i slicno i kupi buttermilch. ja sam ovisnik, miralemove gumene gace sa rupom bi navuko za to i za onaj sir sa grmuljicama kako se bese zove...... cottagecheese valjda
msmodesty Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) hahah, znaci lazu vas .... samo ti uzivaj i kad budes vozila kroz nemacku svrati na neki autogrill i slicno i kupi buttermilch. ja sam ovisnik, miralemove gumene gace sa rupom bi navuko za to i za onaj sir sa grmuljicama kako se bese zove...... cottagecheese valjdapaaaa - ne lazu nasna luxemburshkom se zove botter mellech - koliko mrze nemce rekli bi da to nema nikakve veze sa nemachkima sto se francuskog tice - lait fermente - nisu nista pogresili - i jeste fermentisano melko u pitanju, zar ne?EDIT!!!! - pise na flashi i na nemachkom - Fettarme Trinksauermilch Edited August 27, 2009 by msmodesty
bad music for bad people Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ovo sam držao na dok nisam totalno bankrotirao, pa sam preselio u. sreća da sam propao neki mesec potom, te da je mačor nabacio koje kilce:
mei Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ova tema me je podsetila da treba da ocistim frizider.
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 blah, precenjeno - sto ga manje cistis, manje se prlja. tacnije, kada ga operes, meri se desetinama minuta dok se ne umecka, a kada je vec meckav, onda su vrlo male nijanse izmedju toga da li je meckav 2 ili 3 meseca. ponekad razumem svoju kucnu pomocnicu kojoj se uglavnom gadi da dejstvuje po nasem.
bios Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 grunfov frižider rula. bila je i slika negde po čit-čatu.
mei Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 blah, precenjeno - sto ga manje cistis, manje se prlja. tacnije, kada ga operes, meri se desetinama minuta dok se ne umecka, a kada je vec meckav, onda su vrlo male nijanse izmedju toga da li je meckav 2 ili 3 meseca.slazem se.
Buck Naked Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) msmodesty :Hail:ona jedina imala i volju i mudo, bravo! hvala! divno!a i sada nisam jedini sa čistim i snobovskim frižiderskim sadržajem! ili ogledalom duše.. Edited August 27, 2009 by Buck Naked
Recommended Posts