assück Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 koje crne po litre?!? 200ml, kupili pre mesec i kusur za godišnjicu. ima se
teacher Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 najbrži ti je akvarel ako vladaš tehnikomStvarno je brzo sa akvarelom. Bio kod ašika, pa na brzinu uslikao:
teacher Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 do jaja! možemo prodajemo slike kod Cvetnog trga !Samo da stavim Čea negde na sliku i biće love kao pleve!
francuski sobar Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Otvorim juče friđ i popizdim na ženu mi.Elem, nisu ove cigarete uljez na slici, to neki dobar duvan za specijalne prilike, spravljen i ostavljen tu da se ne suši.Nego paradajz ne bi trebalo da se hladi nikako. Ubije mu ukus opasno a milslim i još neke korisne osobine.
Zverilla Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ja ne bih drzao dobar duvan pored belog i crnog luka (bez obzira sto je u tegli)
ordi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ja ne bih drzala lubenicu u prianjajucoj foliji vec u stomaku
Recommended Posts