June 27, 20186 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Odlični su, Majo, al nije stvar u hudiju već asimetričnom šniranju. moze ovako¿
June 27, 20186 yr 1 hour ago, MayDay said: Nije da je mnogo bitno, ali ovo su 100% TF. U pravu si, sorry, nisam se udubljivala šta piše pored naočara. Sad vidim da su TF koje mogu da se kupe u NM. @Majolegendo i majstore, ovo mi se još više sviđa od inicijalnog! Edited June 27, 20186 yr by Valkyrie
July 24, 20186 yr Pravi panama hand made in equador hat. Ozbiljna stvar, nema veze sa ovim sto mozes kupiti kod nas.
July 24, 20186 yr Gdje si ga uzeo? Edit. Sad vidim na kom smo topiku. Edited July 24, 20186 yr by morgana
July 24, 20186 yr Tivat. Ako treba tacna lokacija sibnucu ti na PM. Ja nesto lepse leti na glavu nisam stavio. Ali zahteva odrzavanje, vlazenje, pazljivije rukovanje, ali moze umotavanje za transport. Semsir je mercedes medju istima. Edited July 24, 20186 yr by foto Nije porto tivat
August 12, 20186 yr On 24.7.2018. at 22:39, foto said: Tivat. Ako treba tacna lokacija sibnucu ti na PM. Ja nesto lepse leti na glavu nisam stavio. Ali zahteva odrzavanje, vlazenje, pazljivije rukovanje, ali moze umotavanje za transport. Semsir je mercedes medju istima. koliko para?
September 27, 20186 yr mnogo mi se dopadaju kombinezoni i ozbiljno razmisljam da se upustim u tu avanturu - e sad, koliko je zapravo prakticno za nas zenske, to me malo baca u dilemu;) dakle, yay or nay? Spoiler ima ovde kod mene lokalna opcija (videla na par zena uzivo i bas dobro izgleda). al bas je pricey!
September 27, 20186 yr so it could be pretty versatile. s radne akcije ciscenja bloka 23, direkt u disko!
September 27, 20186 yr Nije praktican za zene, ako bi shto radila u toaletu, moras da skines kompletan gornji dio. Ja sam nosio kombinezon na faksu i to mi je bas islo na zivce, ko da je ludacka kosulja.