Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

Ma nista bolje nego kad je sve cakum pakum. Ja nemam idealnu jaknu za zimu, u ovome što imam mi bude pretoplo, kod trenerice me nerviraju rukavi tako da oću da probam sa prslukom.

• Replies 1.2k
  • Views 168k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije predmet, nego persona. Obožavam je!  Najreprezentativnija supruga predsednika USA .

• obucena perfektno posljednje cetiri godine plus prezgodna. jedino taj detaljcic sa trampom sto ne valja.  

• InvisibleLight
    InvisibleLight

da ne cekam utorak za 'sta ste pazarili' topik  

Posted Images

Uvek mi bilo bacanje para za sportsku opremu, idem na sport ko zadnji klošar, možda zato i nemam motivaciju????

Ma nista bolje nego kad je sve cakum pakum. Ja nemam idealnu jaknu za zimu, u ovome što imam mi bude pretoplo, kod trenerice me nerviraju rukavi tako da oću da probam sa prslukom.

683582-455-PHSFH001_grande.jpg?v=1474925

https://www.sportvision.rs/jakna/55100255-nike-dri-fit-thermal-fz

Moja preporuka za jaknu. Najbolji odnos cena-kvalitet, samo je problem sto je nestalo manjih brojeva. Prosle zime sam uzeo ovakvu M velicina, odlicna je za trcanje na temperaturama od 2-3 stepena do -10ak. 

https://rs.beosport.com/salomon-fast-wing-surf-the-web-outdoor-jakna

Ovo mi je light varijanta jaknice, koristim je u ovom prelaznom periodu. Vodoodbojna je, stiti od vetra, jedino je breathability upitan, ali i tu radi posao vise nego solidno. Da ne spominjem da se moze spakovati u dzep i nema vise od 150ak grama. 

5044840-SFW00.jpg?w=600&h=600&auto=forma

• 2 weeks later...

Само за @Дарлинг:)

hvala sto mislis na mene :) al ovo nije to. daj neku do zemlje, kad vec nemamo jakne za noge u svakodnevici. favorizuju se gornji, zapostavljaju donji ekstremiteti: gore se natrontavas, dole nista, a ladno je svuda. 

takoe, čizma glavu čuva!  :lolol:

Odustajem od Sorel čizmi - noga mi se skuvala u njima tokom dvominutne probe :(

• 6 months later...

Sta dnevnik?

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Sta dnevnik?

Sveska koju drzi u ruci.

takoe..... jenom sam indentinfikovala i super slatke cipelice njegove zenice

i osim svega toga, Djoni ovih dana izgleda sasvim okej 

Aha sad videh linak

...shiit has hit the fan....

• 3 weeks later...

adriatika bicikl, moram ovako nesto da imam :)

27164582_342841759532591_1945308153772904825_o.jpg

Ne znam kakav je bajs, ali zelim ga jer ima lijepo ime koje je nosilo pola primorske privrede dok nije preinaceno u Monte-nesto.