Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

Ma nista bolje nego kad je sve cakum pakum. Ja nemam idealnu jaknu za zimu, u ovome što imam mi bude pretoplo, kod trenerice me nerviraju rukavi tako da oću da probam sa prslukom.

Posted

Uvek mi bilo bacanje para za sportsku opremu, idem na sport ko zadnji klošar, možda zato i nemam motivaciju????

Posted

Ma nista bolje nego kad je sve cakum pakum. Ja nemam idealnu jaknu za zimu, u ovome što imam mi bude pretoplo, kod trenerice me nerviraju rukavi tako da oću da probam sa prslukom.

683582-455-PHSFH001_grande.jpg?v=1474925

https://www.sportvision.rs/jakna/55100255-nike-dri-fit-thermal-fz

Moja preporuka za jaknu. Najbolji odnos cena-kvalitet, samo je problem sto je nestalo manjih brojeva. Prosle zime sam uzeo ovakvu M velicina, odlicna je za trcanje na temperaturama od 2-3 stepena do -10ak. 

https://rs.beosport.com/salomon-fast-wing-surf-the-web-outdoor-jakna

Ovo mi je light varijanta jaknice, koristim je u ovom prelaznom periodu. Vodoodbojna je, stiti od vetra, jedino je breathability upitan, ali i tu radi posao vise nego solidno. Da ne spominjem da se moze spakovati u dzep i nema vise od 150ak grama. 

5044840-SFW00.jpg?w=600&h=600&auto=forma

• 2 weeks later...
Posted

hvala sto mislis na mene :) al ovo nije to. daj neku do zemlje, kad vec nemamo jakne za noge u svakodnevici. favorizuju se gornji, zapostavljaju donji ekstremiteti: gore se natrontavas, dole nista, a ladno je svuda. 

Posted

takoe, čizma glavu čuva!  :lolol:

Posted

Odustajem od Sorel čizmi - noga mi se skuvala u njima tokom dvominutne probe :(

• 6 months later...
Posted
12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Sta dnevnik?

Sveska koju drzi u ruci.

Posted

takoe..... jenom sam indentinfikovala i super slatke cipelice njegove zenice

i osim svega toga, Djoni ovih dana izgleda sasvim okej 

Posted

Aha sad videh linak

...shiit has hit the fan....

• 3 weeks later...
Posted

adriatika bicikl, moram ovako nesto da imam :)

27164582_342841759532591_1945308153772904825_o.jpg

Posted

Ne znam kakav je bajs, ali zelim ga jer ima lijepo ime koje je nosilo pola primorske privrede dok nije preinaceno u Monte-nesto.