maheem Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 monkler je za sirotane, jeftiniji i od guske i od barberija. :D ja sam starija zena, meni treba jakna do zemlje. nego, sto je simpatican i jeftin uniqlo. sad vidim da isporcuju u srbiju, a u hrvatsku, na primer, ne. dal nam je to sredio novac djokovic?! :D https://www.uniqlo.com/eu/en/women nek otvori butik mani me interneta, naše carine i japanskih veličina
3opge Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 (edited) monkler je za sirotane, jeftiniji i od guske i od barberija. :D ja sam starija zena, meni treba jakna do zemlje. nego, sto je simpatican i jeftin uniqlo. sad vidim da isporcuju u srbiju, a u hrvatsku, na primer, ne. dal nam je to sredio novac djokovic?! :D https://www.uniqlo.com/eu/en/women nece da bude, guglaj malo. ima preklapanja u cenama ali moncler vodi. svaka tvrtka ima ponesto najskuplje. uostalom na 20 gusaka ide 1 moncler kad pogledam na ulicama Bostona. Edited November 9, 2017 by 3opge
darling Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 ma zjbvm se za sirotane, to je sve skupo. normalno je da u bostonu ima vise guske, jer vam je bliza kanada od italije. ameri, inace, nisu poznati ko ljudi od ukusa :D @ maheem slazem se za radnju, al ionako sam imala ideju da narucim u kroejsu i izbegnem srpsku carinu. ovako dvostruko nista.
mustang Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 (edited) tjah, koji ste vi robovi ...pravi zivot je samo u bretelama sunce me probudilo a u glavi ludilooo juce... Edited November 9, 2017 by mustang
maheem Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 nego dragice, ako naletiš negde na lijep a povoljan prsluk za trčanje i ostale vanjske radnje baci dojavu
nera Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 U mom cosku kanade nema mnogo snega a ni teskog minusa, ovde je vetrovka/kabanica glavna stvar, guske nam nisu potrebne ;) MEC i Arc’teryx zavrsavaju posao dosta ispod 1300 ojra :D
mustang Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 meni je san da posetim albertu kad je toplo i u ranu jesen....boze lepe li prirode...raj raj raj
aram Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Koliko je mršava +1 nego dragice, ako naletiš negde... ja bi ga za ovo banovo
slepa živana Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 KOliko je meni užasan ovaj perjani kaput ili dugačka jakna, ili šta je već... Kad vidim da devojke nose to po gradu, stresem se od jeze +1 al je stvarno super toplo dobro kod tih izrazito ružnih stvari što ih uglavnom ne vidiš ako su na tebi
darling Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 nego dragice, ako naletiš negde na lijep a povoljan prsluk za trčanje i ostale vanjske radnje baci dojavu okdok. vec znam jedan sto je lep, a skup :(
maheem Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 okdok. vec znam jedan sto je lep, a skup :(Juče gledao Nike prsluke, jbte dobar bajk možeš kupiti za te pare [emoji38]
darling Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Juče gledao Nike prsluke, jbte dobar bajk možeš kupiti za te pare [emoji38] da, na taj sam i mislila, aeroloft. ostao mi kao tiha ceznja iz vremena kad sam trcala. koliko sam ga zelela... inace obozavam opremu za trcanje, 80 posto moje motivacije za trcanje je bilo: aj trci da imas opravdanje da se oblacis u te super stvari. osecala sam se ko uniformisani vojnik trcanja koji gazi ceo svet, a da sam imala aeroloft, onda bih sebi bila ko da sam sletela iz svemirske stanice (aeroflot :D). moc odece. u teretani nema te satisfakcije: stara potkosulja i sorc, bilo sta. Edited November 10, 2017 by darling
darling Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 pa nisam napisala da sam pustila bradu, nego o psiholoskom uticaju odece na sportsku licnost rekreativca, a nisu zanemarljivi ni termoregulacija za trcanje u hladnim uslovima, udobnost i sloboda pokreta koju imas. ne znam da l ima nesto gore od kad ti se helanke tegle dok trcis pa ih navlacis na guzicu il butine, kad ti se spustaju sa struka i hladno ti je, kad te lupka kapuljaca po glavi, kad ne znas gde ces s rukavicama, a moras da pocnes da trcis s njima jer je hladno, kad ne mozes da otvoris rolku jer ti u jednom trenutku postaje vruce... aj trci, pa se javi ;)
Recommended Posts