November 27, 200717 yr Da sam juce umro ne bi znao da oni imaju i drugu boju platna sem plave. Inace, izgleda izdrzljivo, tj. dobro.
February 1, 200817 yr This is nerdy enough for meTokyo Flash Men's "Diode" Watch #DIODE gde ovo ima da se pazari u Jevropi..?
February 4, 200817 yr gde ovo ima da se pazari u Jevropi..?drugarica pre godinu-dve morala da naruci iz amerike.
February 4, 200817 yr Auh, sudeci po prethodnim postovima sa mnom nesto opako nije u redu. Nikad nisam obozavala bilo koji predmet. Posjedujem stvari koje si u datom trenutku mogu priustiti s tim sto u medjuvremenu sasvim ok zivim i bez njih. Edited February 4, 200817 yr by Ziza
February 4, 200817 yr gde ovo ima da se pazari u Jevropi..?nesto slicno imaju UrbanOutfitters. imaju radnje u engleskoj(3 u londonu), danskoj, svedskoj i irskoj.www.urbanoutfitters.com
February 10, 200817 yr nesto slicno imaju UrbanOutfitters. imaju radnje u engleskoj(3 u londonu), danskoj, svedskoj i irskoj.www.urbanoutfitters.com kralju...u aprilu idem, pa sam vec kibicovao par stvari
February 13, 200817 yr Mnogo sam se zaljubila danas stigle su u nas camper (: naravno ako ih vec nisi kupila (: lipe su.mnogo.