Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)
želim!selima-optique-sunglasses-eyewear-550x398.jpg
Шгјз, ја сам се од аудиофилије излечио... а такав комад звучног намештаја ми је бламота из више разлога - ако је из не знам које године, онда је то радио, радио је мртав (а и ултракратко подручје је, чини ми се, померено од онда); ако је унутра нека данашња електроника, онда је то ново вино у старој флаши.Можда кад би се те ружне наочари посклањале па да га мало боље видим? Edited by расејан
Posted

pa dobro, može da posluži kao komad nameštaja, mada bih radije te ružne naočare za svoju ružnu glavu.btw sve naočare su mi kratke :(

Posted
Šteta što mi stoje ko piletu sise :(
Ne ne ne stavi đozle i od pileta će biti snažni petao!!!Uostalom pitaj RDJr.-a ;)
Posted
C64_10-front.jpgC64_04-optical.jpgC64_02-ports.jpg
It's powered by a dual-core Intel Atom D525 1.8GHz CPU on a mini-ITX motherboard and sports Nvidia Ion 2 graphics, 2GB of RAM (upgradeable to 4GB) and even an optional Blu-ray optical drive. ... the C64x runs Commodore OS, a Linux-based operating system which can emulate the old C64 interface, letting you run "classic 8-bit, 16-bit and 32-bit era software" originally made for Commodore PET, Vic20, C16, C64, C128 and AMIGA (and you can even toy around with BASIC).
Commodore 64x :wub:
Posted
želim!selima-optique-sunglasses-eyewear-550x398.jpgjcrewgracekellyselimaglasses.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1270498396395
Selima je do j.I ja želim neke takve, pa nek su i Ray Ban... cool.gif (može i pravouglije, al da su tortoise)Al ove najviše, Moscot Lemtosh:Moscot%20lemtosh%20tortoise%20front.jpg
  • 2 weeks later...
Posted

Ja bi ovo al mnogo mi 85$ ako stigne do nekog snizenja uzimam.632822_l.jpgZadnja strana natpisAdiSWHFTTBobaFett11.jpg

• 1 month later...
Posted

Dobre! Pošto, triliJon?

Posted
nisu ni skupe, od recikliranog materijala, družbenice čovekove okoline, ima ih i u drugim bojama okvira. a postoji jos jedan, veoma slican model od koji bih takodje veoma rado nosila...zna li tko, ima li ih negde u beogradu -ICU Eyewear marka naocala je u pitanju? ne bih smela bez probavanja da ih narucujem, ipak...http://www.icueyewear.com/ICU/Sunglasses/Eco-Friendly+Preppie+Retro+Sunglasses+%287003%29.htmlhttp://www.icueyewear.com/ICU/Sunglasses/%288753%29.html0sunglicuew106497.jpg
ha! nasla ih - doduse, ne bas te mericke, vec neke talijanske /samco italy/zrenjaninska mala pijaca, 50 dindzi, reciklirane vise puta, ofkors :-))moj sin kaze da sam prava hipsterka, al nosicu ih barem dandva, tek da me zelja mine. pa ih dam njegovoj devojci ili nekome vec... /meni su ipak malo male, nisam bas toliko corava :-)))pop8359a.th.jpg
  • 2 weeks later...