Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 prodajes?pitao sam jedno desetak bivsih vazduhoplovaca da otkupim jasu, niko ni da cuje.godinama sam obilazio vojne otpade samo zbog ovog.
Hella Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) niko ni da cuje.+1ali! vidi s dedom, radio je u JKI koja je te žakete pravila i verovatno će da ti je sašije po pristojnoj cifri. :) BODROŽIĆ SAVA KRZNARSKA RADNJA InđijaTelefon: 022/552-412Ulična adresa: Vojvode Putnika 10 Edited January 28, 2011 by Hella
Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 +1ali! vidi s dedom, radio je u JKI koja je te žakete pravila i verovatno će da ti je sašije po pristojnoj cifri. :) dankesen!vec sam na netu nasao prisivku za pisljivih 150 kinti.
Hippie Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 joooojjjjj ne misim na cipelice [ustvari bi bile slatkice da nemaju ovolike stiklice] nego misim na carapice
Nicol Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 samo se nadam da nećeš vozit biciklu u njima- zvončići i druge aplikacije čekaju da se bace oko lanca.
Hippie Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ložiš se na koru drveta?....se moze rechi.....tacnije, ne lozim se na drva, ja VOLEM drva..... ziva i zdrava drva
kgmr Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ekeke, imam dva. :Pimam jednu, ali pravu. piloti su mali ljudi, mogao je da se nadje broj za zenu. i da, jeste predmet obozavanja. a sad bih ovo:http://adventure.howstuffworks.com/outdoor-activities/urban-sports/zorbing.htm#mkcpgn=twdsc1
ToniAdams Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 a sad bih ovo:http://adventure.howstuffworks.com/outdoor-activities/urban-sports/zorbing.htm#mkcpgn=twdsc1+1al da je unutra gola djesika bil
Recommended Posts