Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted
SteveMcQueenPersol.jpgvideh danas u izlogu. meni ove prejebale klasik braon rejbanke. videcu da probam i nek su muske...
Posted
SteveMcQueenPersol.jpgvideh danas u izlogu. meni ove prejebale klasik braon rejbanke. videcu da probam i nek su muske...
Koliko kostaju ove sa plavim staklima?
Posted

kod ovih su bile 282e, ali mora da ima za manje. pogledacu ja po radnjama jos pa cu izvestiti.

Posted

Ja sam gledao po netu malocas i imaju samo crna/siva/braon stakla :(

Posted (edited)
Koliko kostaju ove sa plavim staklima?
Odavno predmet obožavanja, plašio sam se samo odgovora na ovo pitanje.Edit: Samo 282? Kako sam se nadao... Biće jednog dana.PS: Te plave se valjda ne prave više ili koštaju da zaboli. Edited by zorglub
  • 2 weeks later...
Posted

Fini ovi bajsovi, malo feminizirani, al' sta smetahttp://www.papillionaire.com.au/

Posted
Fini ovi bajsovi, malo feminizirani, al' sta smetahttp://www.papillionaire.com.au/
zavrsi jedan i postao si hipster. to ti je najkraci put za ulazak u taj magicni svet hipsteraja
Posted

U stvari ja hocu klasicnu baciklu, takve vi po Borci sigurno imate, medjutim, ovde sve neki na mlazni pogon od 3000 dolara. Kao da cu da se trkam (i kao da bih nekog pobedio). Zato mi se svidjaju ovi na klasik notu... e sad, ako neko misli da sam hipster, pa bio sam optuzivan i za gore od toga. :D

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Odlicni bajsevi! Hipsterski kolko i one Persol odozgo. Pa neka.edit: Jedino one schimike (chelsea boot cuban heel), koje nosi jedan od bajkera, su mi malo bzvz, mada verovatno lepo legnu na pedalu...

Edited by C žeton
Posted

Probao sam te Steve Mc Queen Persol i stoje mi onoliko dobro koliko je gazza1 SMQ licno. Tako da sam postedjen dileme. Jedino mi nije jasno zasto u Beogradu ima da se kupi 30 Persol modela ali bas ovih nema.

Posted

Meni su sve Persol koje sam ovde probao tesne... Glavat, paaa ajd' ako je to razlog, al nije valjda da su svi modeli pravljeni prema glavi Adriena Brodyja?

• 3 weeks later...
Posted

Posto sam sve vece [4/8gb] podelio - mogao bih sebi da pazarim neki :Dusb-wings.jpg