MayDay Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 videh danas u izlogu. meni ove prejebale klasik braon rejbanke. videcu da probam i nek su muske...
*edited by mod Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 videh danas u izlogu. meni ove prejebale klasik braon rejbanke. videcu da probam i nek su muske...Koliko kostaju ove sa plavim staklima?
MayDay Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 kod ovih su bile 282e, ali mora da ima za manje. pogledacu ja po radnjama jos pa cu izvestiti.
*edited by mod Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ja sam gledao po netu malocas i imaju samo crna/siva/braon stakla :(
zorglub Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 (edited) Koliko kostaju ove sa plavim staklima?Odavno predmet obožavanja, plašio sam se samo odgovora na ovo pitanje.Edit: Samo 282? Kako sam se nadao... Biće jednog dana.PS: Te plave se valjda ne prave više ili koštaju da zaboli. Edited November 30, 2010 by zorglub
jms_uk Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ne mogu da se odlucim :lolol:da li airbus iliboeing
Indy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Fini ovi bajsovi, malo feminizirani, al' sta smetahttp://www.papillionaire.com.au/
sherman Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Fini ovi bajsovi, malo feminizirani, al' sta smetahttp://www.papillionaire.com.au/zavrsi jedan i postao si hipster. to ti je najkraci put za ulazak u taj magicni svet hipsteraja
Indy Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 U stvari ja hocu klasicnu baciklu, takve vi po Borci sigurno imate, medjutim, ovde sve neki na mlazni pogon od 3000 dolara. Kao da cu da se trkam (i kao da bih nekog pobedio). Zato mi se svidjaju ovi na klasik notu... e sad, ako neko misli da sam hipster, pa bio sam optuzivan i za gore od toga. :D
C žeton Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) Odlicni bajsevi! Hipsterski kolko i one Persol odozgo. Pa neka.edit: Jedino one schimike (chelsea boot cuban heel), koje nosi jedan od bajkera, su mi malo bzvz, mada verovatno lepo legnu na pedalu... Edited January 8, 2011 by C žeton
yolo Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Probao sam te Steve Mc Queen Persol i stoje mi onoliko dobro koliko je gazza1 SMQ licno. Tako da sam postedjen dileme. Jedino mi nije jasno zasto u Beogradu ima da se kupi 30 Persol modela ali bas ovih nema.
C žeton Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Meni su sve Persol koje sam ovde probao tesne... Glavat, paaa ajd' ako je to razlog, al nije valjda da su svi modeli pravljeni prema glavi Adriena Brodyja?
jms_uk Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Posto sam sve vece [4/8gb] podelio - mogao bih sebi da pazarim neki :D
Recommended Posts