January 21, 201510 yr kset.kz - odlican sajt za strimovanje masa stvari je sinhronizovana na ruski al ima i sa originalnim tonom. Tu je cak i Borat iako je kazahstanski sajt :) Edited January 21, 201510 yr by katamaran
February 1, 201510 yr Ako koristite Operu 12, idite preko proksija, izgleda da se neki sertifikat Cloudflare-a ne miriše sa njom.
February 28, 201510 yr to da je zbog DRM zvrc gluposti piratski content pristupačniji od plaćenog je neverovatna anomalija. gejmeri se odavno zezaju na tu temu.
February 28, 201510 yr to da je zbog DRM zvrc gluposti piratski content pristupačniji od plaćenog je neverovatna anomalija. gejmeri se odavno zezaju na tu temu. Ja sam sinoć potrošio barem sat vremena (i to ne prvi put) downloadujući knjige kroz Adobe Digital Editions - knjige koje sam legalno kupio. Ko je ono napravio, pa taj mora da je bio pripravnik u Ciji kad su izmišljali waterboarding.
March 5, 201510 yr Nista sladje nego kad nadjes ftp server sa gigabajtima onog sto ti treba A mrtvo i na torentima i na hostovima.