February 4, 201015 yr Stari-dobri µT ima u sebi nesto kao anti-leeching sistem, kad odredis previse mali upload on ti automatski ogranicava download. Drugim recima, daj i dace ti se... :)
February 4, 201015 yr Eh, našao si to balkancima da objašnjavaš... svaki bi da drpi sve živo, al' ne daj bože da da i drugima DL.
February 6, 201015 yr Sta se ovo desava sa torrentz.com u poslednjih par nedelja? Nece da mi se otvori pola sata, a i to uz muku i beskrajno refreshovanje. Ili je to samo nesto do mene?
February 6, 201015 yr Ok, ako je do mene, a izgleda da jeste, da ne znate mozda sto? :DKoristim Internet Explorer 8 (i jako sam zadovoljan istim, BTW), ali i u Mozilli se javlja isti problem.
February 7, 201015 yr Ok, ako je do mene, a izgleda da jeste, da ne znate mozda sto? :DProblem moze biti tvoja IP adresa. Probaj promeni je ili koristi proksi. Koristim Internet Explorer 8 (i jako sam zadovoljan istim, BTW), ali i u Mozilli se javlja isti problem.Moja ti je sugestija da poslusas OVU mudrost... ;)
February 7, 201015 yr Problem moze biti tvoja IP adresa. Probaj promeni je ili koristi proksi.Ok, videcu. Hvala.Moja ti je sugestija da poslusas OVU mudrost... ;)Uopste se ne bih slozio. ;)
February 18, 201015 yr Meni deluje prosečno. Baš sam derište, I blame oink for my high expectations of torrent trackers...
February 18, 201015 yr ^^U pravu si, nista posebno ali moze da prodje... i da... stari dobri, nikad prezaljeni Oink... :(
February 19, 201015 yr Mnogo bliži onome što je nekada bio oink sada je what.Simpatični waffles je za red veličine manje sređen i posustaje.