Jump to content

torrenti

Featured Replies

Stari-dobri µT ima u sebi nesto kao anti-leeching sistem, kad odredis previse mali upload on ti automatski ogranicava download. Drugim recima, daj i dace ti se... :)

• Replies 1.6k
  • Views 162.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eh druze Kowalski zar mislis da bi mi kukali da ima sta priblizno dobro...   Pocev od liste gde na mouse over imas screenshot, onda razlicite formate na istoj stranici, odlicne kategorije, m

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hvala za svaki film, pesmu, igricu, program   rip

• Hello guys, We would like to inform you that we have decided to shut down our site. The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complication

Posted Images

Eh, našao si to balkancima da objašnjavaš... svaki bi da drpi sve živo, al' ne daj bože da da i drugima DL.

Sta se ovo desava sa torrentz.com u poslednjih par nedelja? Nece da mi se otvori pola sata, a i to uz muku i beskrajno refreshovanje. Ili je to samo nesto do mene?

Meni radi normalno.

Ili je to samo nesto do mene?
Takva dilema se otklanja OVDE.

Ok, ako je do mene, a izgleda da jeste, da ne znate mozda sto? :DKoristim Internet Explorer 8 (i jako sam zadovoljan istim, BTW), ali i u Mozilli se javlja isti problem.

Ok, ako je do mene, a izgleda da jeste, da ne znate mozda sto? :D
Problem moze biti tvoja IP adresa. Probaj promeni je ili koristi proksi.
Koristim Internet Explorer 8 (i jako sam zadovoljan istim, BTW), ali i u Mozilli se javlja isti problem.
Moja ti je sugestija da poslusas OVU mudrost... ;)
Problem moze biti tvoja IP adresa. Probaj promeni je ili koristi proksi.
Ok, videcu. Hvala.
Moja ti je sugestija da poslusas OVU mudrost... ;)
Uopste se ne bih slozio. ;)

A da pobijes kolacice?

PiSexy je otvoren za upis. Dobar private tracker, pozurite...

Meni deluje prosečno. Baš sam derište, I blame oink for my high expectations of torrent trackers...

^^U pravu si, nista posebno ali moze da prodje... i da... stari dobri, nikad prezaljeni Oink... :(

Oink je bio super ali nije nista losiji ni njegov mladji brat waffles :)

Mnogo bliži onome što je nekada bio oink sada je what.Simpatični waffles je za red veličine manje sređen i posustaje.