Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Nova ima svoju sportsku redakciju, kao i svaki normalan portal. Ne svodi se to samo na pripremanje sportskih vesti za dnevnik. Kao sto postoje i drugi portali. Tako da nije ili guranje kolica u Maxiju ili Arena..

prosto se utrkuju svi za komentatore vaterpola/f1/moto gp

tržište ne postoji, kladioničarske portale ne računaj

9 hours ago, *edited by mod said:

Opis foruma u jednoj rečenici Jova

Ne mogu da izdržim, ovo je jezivo vesala

42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

erceg i paja imaju zajedničku firmu preko koje transferišu što honorare od prenosa ili od knjige koju su skoro izdali

paji(i plavšiću mislim, ili nekom od tih sa sk-a) su ugasili i frankfurtske vesti gde su bili stalno zaposleni dvadesetak godina

na portalu sk bi imali eventualno za kiselu vodu mesečno

n1/nova s su uzimali sportske vesti sa sk-a, ne znam kako će sad. al nešto ne verujem da će se menjati, ili da će praviti sportsku redakciju sa xy novinara za par minuta vesti dnevno

mogu u maksi da pređu, to sigurno

Paja je dobio otkaz u Fr.vestima pre 6-7 godina zato što je počeo da tezgari na SK, pa se sudio sa njima godinama jer je tvrdio da je otkaz nezakonit jer on kaže da je od njih dobio dozvolu da tezgari. Btw odakle ti da su Fr.vesti ugašene? Ja znam da su oni nekad bili baš jaki, imali su najjače plate od svih dnevnih novina. Al to je bilo davno, kapiram da dijaspora više ne kupuje novine.

IMG_0788.jpeg

od pre par dana, znam da je imao neki nesporazum sa njima, al sam mislio da je to stavljeno ad akta

3 hours ago, levi said:

evo Višković još uvek nije prešao, ni kad su im uzeli Premier ligu, ni sad kad su im uzeli sve ostalo

Čovek koji je pola radnog veka proveo na PTC…

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ako njima ne smeta da rade za mafiju koja im je uzela prenose, njihovo pravo, ali nisu oni socijalni slucajevi pa daj sta das neku crkavicu da uzmu..

Jedini krivac za to su vlasnici SK, niko ih nije tukao po ušima da prodaju.

9 minutes ago, copkillah said:

Jedini krivac za to su vlasnici SK, niko ih nije tukao po ušima da prodaju.

Pa prodali da bi uzeli pare. Kome ne smeta sto su prava prodali bas Telekomu, njemu ne smeta ni da predje na Arenu da radi..

16 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa prodali da bi uzeli pare. Kome ne smeta sto su prava prodali bas Telekomu, njemu ne smeta ni da predje na Arenu da radi..

Pa komentatori se tu apsolutno ništa ne pitaju, a i nemaš baš mnogo opcija ako ti je komentarisanje glavni posao.

A i odnos prema zaposlenima je generalno, da budem blag, bio vrlo upitan.

Just now, copkillah said:

Pa komentatori se tu apsolutno ništa ne pitaju, a i nemaš baš mnogo opcija ako ti je komentarisanje glavni posao.

A i odnos prema zaposlenima je generalno, da budem blag, bio vrlo upitan.

Svaki komentator je istovremeno i novinar. I nije da su oni strucnjaci za odredjeni sport pa samo to mogu da rade, nego kao i svi novinari univerzalci. Njihov je izbor sta ce i gde raditi, sasvim je ok da ih zanima gde ce najvise zaradjivati, samo nema potrebe da se predstavlja kao da nisu imali nikakav izbor. Kao sto je i UG imao izbor, pa su odlucili sta ce i kome prodati i po kojoj ceni. To je biznis..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Svaki komentator je istovremeno i novinar. I nije da su oni strucnjaci za odredjeni sport pa samo to mogu da rade, nego kao i svi novinari univerzalci. Njihov je izbor sta ce i gde raditi, sasvim je ok da ih zanima gde ce najvise zaradjivati, samo nema potrebe da se predstavlja kao da nisu imali nikakav izbor. Kao sto je i UG imao izbor, pa su odlucili sta ce i kome prodati i po kojoj ceni. To je biznis..

Pa što napadaš komentatore, a ne napadaš UG koji je doveo do ove situacije? I nemaju mnogo izbora, mislim redakcijsko-novinarski posao nakon što si komentator je ipak korak unazad. Ne mogu svi ni u podkaste, niti od toga realno može da se živi. Mislim da si prestrog prema ljudima.

2 minutes ago, copkillah said:

Pa što napadaš komentatore, a ne napadaš UG koji je doveo do ove situacije? I nemaju mnogo izbora, mislim redakcijsko-novinarski posao nakon što si komentator je ipak korak unazad. Ne mogu svi ni u podkaste, niti od toga realno može da se živi. Mislim da si prestrog prema ljudima.

Ko napada komentatore? Ja sam napisao da je njihovo pravo da rade gde god hoce, kao sto UG moze da proda kome hoce, ali da je glupo govoriti da nemaju izbora. Neko moze da predje i komentarise na Eurosportu, neko ce da pise za portale, a neko ce preci na Arenu. Podcasti su im dodatni izvor zarade, ovi koji imaju solidnu bazu pretplatnika nastavice kao i do sada..

Ti stvarno Eurosport navodiš kao ozbiljnu opciju za komentarisanje?

Ti stvarno pisanje za portale navodiš kao ozbiljnu opciju za posao nakon što si prenosio utakmice?

Izvini, malo je neozbiljno jbg. Ako hoće da se bave poslom koji se bave, nemaju izbora.

Takođe, stavili su ih u nezgodnu situaciju gde imaju otkazni rok od 2 meseca, pa ako hoće da sačekaju toliko za otpremninu, rizikuju da se komentatorske pozicije popune.

Naravno da imaju izbora, nije da su se rodili u komentatorskim kabinama, pa ako ne prihvate ponudu Arene, mogu da se roknu odmah. Da, finansijski je to u ovom trenutku najbolje, kao sto je za Solaka i ekipu prodaja prava Telekomu bilo najisplativije.

samo što će mitsko biće šolak posle biznis aranžmana sa vučićem da kupi brod od 30mil €, avion, tim formule 1, a paja i erceg da pređu da pišu na max bet portal i da ne mogu da pokriju infostan i račun za mobilni sa tim pisanijem