Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

12 hours ago, vememah said:

Program novog kanala Arena Premium 5

Typo, 4.

7 hours ago, Eleniko said:

novo otkriće, arena na svom YT kanalu ako se pristupa iz inozemstva nema golove i snimke utakmica CL, koje normalno možete videti iz srbije.

Nemaju autorska prava za teritorije van ex-yu

• Author

Identifikovan prvi komentator koji je prešao na Arenu sa SK - Vladimir Živković (holandska liga).

• Author
Paja i Srdjan (F1 i MotoGP) na Areni od danas, sad išla objava na Insta.
On 31. 3. 2025. at 22:24, levi said:

oni mi tu deluju najsumljiviji da bi lagano prešli, samo da nastave da rade. jel se Erceg opraštao juče?

shocked ron burgundy GIF

Bolesni Milošica što se cima oko kretena.

Edited by Milošica

8 hours ago, Milošica said:

Bolesni Milošica što se cima oko kretena.

Opis foruma u jednoj rečenici Jova

A šta da rade uopšte? Mislim, razumem da će svako imati ozbiljnu moralnu dilemu da li prenositi utakmicu između političko-sportskog podkasta Dejana Anđusa i reklame za neki NewsMax, ali šta treba ti ljudi da rade?

Niz vodu su ih pustili oni koji imaju toliko love koliko svi SK komentatori neće zajedno zaraditi za života. Prema njima treba da osećaju neku lojalnost ili šta?

2 hours ago, Malvo said:

A šta da rade uopšte? Mislim, razumem da će svako imati ozbiljnu moralnu dilemu da li prenositi utakmicu između političko-sportskog podkasta Dejana Anđusa i reklame za neki NewsMax, ali šta treba ti ljudi da rade?

ne znam, šta rade svi ostali koji ne rade na režimskim medijima?. nije da su jedine dve alternative u životu da se ne radi nigde ili da se radi na informer-sportu. pogotovo u ovom trenutkukad Srbija gori, piše se istorija, svi se bude iz hipnoze, a oni prelaze na mračnu stranu

evo Višković još uvek nije prešao, ni kad su im uzeli Premier ligu, ni sad kad su im uzeli sve ostalo

Edited by levi

Treba da budu lojalni svom ličnom poimanju morala, etike i dostojanstva. Ne SBB-u, Šolaku ili kome već.

Očigledno da u njihovom svetu rad za jednu takvu kompaniju kao Telekom nije veliki greh. Srećno im u tome.

Nisu jedini, milioni ljudi u državi misle da saradnja sa naprednjacima nije toliko strašna ako na kraju dana imaju finansijsku korist od toga. Svaka korelacija izmedju takvog stava i trenutnog stanja u državi je sigurno sasvim slučajna.

8 minutes ago, levi said:

evo Višković još uvek nije prešao, ni kad su im uzeli Premier ligu, ni sad kad su im uzeli sve ostalo

Kako tačno zamišljaš da bi Viško uopšte mogao da pređe kada ih je direktno prozivao onoliko puta? Bukvalno si naveo jedinu osobu iz celog SK za koju ruku u vatru možeš da staviš da ne bi prešla na Arenu (niti bi on dobio poziv da pređe).

3 hours ago, Malvo said:

Niz vodu su ih pustili oni koji imaju toliko love koliko svi SK komentatori neće zajedno zaraditi za života. Prema njima treba da osećaju neku lojalnost ili šta?

Mogu da nastave da rade kao sportski novinari, bilo na SK portalu ili N1/Nova S. Mogu sigurno da nadju angazman i na drugim portalima. Ovaj Erceg sto prenosi F1 ima i neku firmu, neki IT ako sam dobro upamtio. Ako njima ne smeta da rade za mafiju koja im je uzela prenose, njihovo pravo, ali nisu oni socijalni slucajevi pa daj sta das neku crkavicu da uzmu..

erceg i paja imaju zajedničku firmu preko koje transferišu što honorare od prenosa ili od knjige koju su skoro izdali

paji(i plavšiću mislim, ili nekom od tih sa sk-a) su ugasili i frankfurtske vesti gde su bili stalno zaposleni dvadesetak godina

na portalu sk bi imali eventualno za kiselu vodu mesečno

n1/nova s su uzimali sportske vesti sa sk-a, ne znam kako će sad. al nešto ne verujem da će se menjati, ili da će praviti sportsku redakciju sa xy novinara za par minuta vesti dnevno

mogu u maksi da pređu, to sigurno