Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Možda su u pitanju udeli samo u Telekomovoj IPTV mreži.

Edited by vememah

• Replies 1.7k
  • Views 189.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

...ili pak za određenu starosnu grupu muške populacije.

ma samo telekom u određenom trenutku

budže rejting

Otvorih instagram ovog Žugića, preko 16 hiljada "pratilaca" a na objavama 15 lajkova.
Dovoljno da se ozbiljno shvati ta objava o gledanosti.

Jel to onaj sto se potpisuje sa Ana na kraju, bolje iksic ili krstic da je udario na kraju...

• Author

Ali koliko se frajer sa Arene smorio kod svakog gola Dinama, i na kraju prolaska. Bruno Petković daje makaze a ovaj kao da komentariše snooker. Tačno na toj Areni im prvo isperu mozak pre ulaska u kabinu ili ih dovode direkt iz Informera i Telegrafa pa je ispiranje suvišno.

Ja sam čuo samo komentar nakon trećeg gola. "Jbga, pao je i treći gol. Dinamo prolazi dalje" style.

6 hours ago, ducca said:

Ali koliko se frajer sa Arene smorio kod svakog gola Dinama, i na kraju prolaska. Bruno Petković daje makaze a ovaj kao da komentariše snooker. Tačno na toj Areni im prvo isperu mozak pre ulaska u kabinu ili ih dovode direkt iz Informera i Telegrafa pa je ispiranje suvišno.

daj je sinoć bio mrtav pijan, on nije jednu suvislu rečenicu mogao da sastavi

• Author

Onakvog mrtvaka nema, bukvalno da su uzeli portira i dali mu mikrofon više bi izvukao iz prenosa. 

Pre Zvezdine utakmice je išao neki studio sa Borovčaninom kao gostom, majko mila, onako Vulin ne hvali Vučića kao onaj "novinar" Borovčanina i bokserski savez i pomenutog Žugića itd. A onda je na Zvezdinom studiu onaj majstor što vodi studio izjavio nešto prisećajući se nekih momenata iz Zvezdine istorije spomenuo onaj šut Ristića u Krasnodaru i kaže "dal je lopta prešla liniju ili nije prešla", a brat bratu prešla metar i niko nikad nije ni sporio da je prešla. Za 3 godine kontam da će da se priča da je Ristić tad u Zvezdi igrao. 

1 hour ago, ducca said:

Onakvog mrtvaka nema, bukvalno da su uzeli portira i dali mu mikrofon više bi izvukao iz prenosa. 

Mislim da je prenosio Sreten .

On radi rukomet i južnoamerikance .stalno pada u euforiju ,imitira gaučose kada se postigne gol,vrišti i prekovremereno...

a sinoć utihnuo kao da je u žalosti 

sinoć je bio stondiran, đa droga, đa alkohol

Gde da navija za Dinamo, čuće gazda

Edited by msv

• Author

Biće da je ipak to u pitanju.