Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Možda su u pitanju udeli samo u Telekomovoj IPTV mreži.

Edited by vememah

...ili pak za određenu starosnu grupu muške populacije.

ma samo telekom u određenom trenutku

budže rejting

Otvorih instagram ovog Žugića, preko 16 hiljada "pratilaca" a na objavama 15 lajkova.
Dovoljno da se ozbiljno shvati ta objava o gledanosti.

Jel to onaj sto se potpisuje sa Ana na kraju, bolje iksic ili krstic da je udario na kraju...

• Author

Ali koliko se frajer sa Arene smorio kod svakog gola Dinama, i na kraju prolaska. Bruno Petković daje makaze a ovaj kao da komentariše snooker. Tačno na toj Areni im prvo isperu mozak pre ulaska u kabinu ili ih dovode direkt iz Informera i Telegrafa pa je ispiranje suvišno.

Ja sam čuo samo komentar nakon trećeg gola. "Jbga, pao je i treći gol. Dinamo prolazi dalje" style.

6 hours ago, ducca said:

Ali koliko se frajer sa Arene smorio kod svakog gola Dinama, i na kraju prolaska. Bruno Petković daje makaze a ovaj kao da komentariše snooker. Tačno na toj Areni im prvo isperu mozak pre ulaska u kabinu ili ih dovode direkt iz Informera i Telegrafa pa je ispiranje suvišno.

daj je sinoć bio mrtav pijan, on nije jednu suvislu rečenicu mogao da sastavi

• Author

Onakvog mrtvaka nema, bukvalno da su uzeli portira i dali mu mikrofon više bi izvukao iz prenosa. 

Pre Zvezdine utakmice je išao neki studio sa Borovčaninom kao gostom, majko mila, onako Vulin ne hvali Vučića kao onaj "novinar" Borovčanina i bokserski savez i pomenutog Žugića itd. A onda je na Zvezdinom studiu onaj majstor što vodi studio izjavio nešto prisećajući se nekih momenata iz Zvezdine istorije spomenuo onaj šut Ristića u Krasnodaru i kaže "dal je lopta prešla liniju ili nije prešla", a brat bratu prešla metar i niko nikad nije ni sporio da je prešla. Za 3 godine kontam da će da se priča da je Ristić tad u Zvezdi igrao. 

1 hour ago, ducca said:

Onakvog mrtvaka nema, bukvalno da su uzeli portira i dali mu mikrofon više bi izvukao iz prenosa. 

Mislim da je prenosio Sreten .

On radi rukomet i južnoamerikance .stalno pada u euforiju ,imitira gaučose kada se postigne gol,vrišti i prekovremereno...

a sinoć utihnuo kao da je u žalosti 

sinoć je bio stondiran, đa droga, đa alkohol

Gde da navija za Dinamo, čuće gazda

Edited by msv

• Author

Biće da je ipak to u pitanju.